Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Προαναγγελία φιλικού αγώνα: Α.Ο. Κάστωρ- Α.Γ.Σ. Καστοριάς‏

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση αναμένεται να δώσει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου 2011, καθώς η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Κάστωρ εκτός έδρας στις 15.00 μ.μ. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής να δώσουν το παρόν σ' αυτήν την ομολογουμένως ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνάντηση, προκειμένου να...στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων αλλά και για αποκομίσουν μια πρώτη εικόνα για το επίπεδο των δυο ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την πόλη της Καστοριάς στον 3ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας θα διενεργηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2010, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.