Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αχιλλέας Σταμούλης: Νιώθω τεράστια αηδία και παραδίδω την ομάδα στον κ. Χριστόπουλο αν την θέλει...

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα της ιστοσελίδας www.kastoria-fc.com, ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αχιλλέας Σταμούλης έκανε τις εξής δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

''Ο κ. Χριστόπουλος κάνει απίστευτο κακό στην ομάδα της Καστοριάς εδώ και τρία χρόνια...
Στην χρονική περίοδο που είμαι πρόεδρος δέχτηκα πολλές φορές εγώ και η διοίκηση μου επιθέσεις μέσω του www.kastoria-fc.com. Τα τελευταία (και όχι μόνο) δημοσιεύματα ήταν απόλυτα ψευδή και συκοφαντικά και για τον λόγο αυτό από αύριο κινώ νομικές διαδικασίες. Ο κ. Χριστόπουλος δεν σέβεται τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, το τρέξιμο που κάνουμε και τα λεφτά που δίνουμε και θα δώσουμε για αυτή την ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Χριστόπουλος και η παρέα του από την Θεσσαλονίκη (γνωστοί στον κόσμο της Καστοριάς εδώ και δυο χρόνια από την εποχή του κ. Δανιηλίδη) θέλουν να μας διώξουν για να πάρουν αυτοί την ομάδα μας. Τους προκαλούμε, λοιπόν, να έρθουν να την πάρουν τζάμπα. Τους δίνουμε μια εβδομάδα περιθώριο για αυτό, αρκεί όμως να μας αποδείξουν έμπρακτα ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να τρέξουν την ομάδα αλλά και τους ανθρώπους που θα τρέχουν όπως εμείς. Για τον λόγο αυτό παραιτούμαι από πρόεδρος στην περίπτωση που οι κύριοι αυτοί θέλουν να πάρουν την ομάδα.

Νιώθω τεράστια αηδία και παραδίδω την ομάδα στον κ. Χριστόπουλο αν την θέλει. Αν περάσει η μία εβδομάδα και δεν την πάρει τότε ας κάτσει να ασχοληθεί με την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου εργάζεται. Εμείς θέλουμε να τρέξουμε την ομάδα όπως σχεδιάσαμε μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε. Ας μας αφήσουν λοιπόν ήσυχους να κάνουμε την δουλειά μας και να προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος
Αχιλλέας Σταμούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.