Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Εκδήλωση γνωριμίας με το σκάκι στην πλατεία Ομονοίας (φωτό)‏


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί μια πολύ όμορφη σκακιστική εκδήλωση «γνωριμίας με το σκάκι» στην πλατεία Ομονοίας, που απευθυνόταν σε παιδιά τα οποία ήθελαν να γνωρίσουν το πανάρχαιο και δημοφιλές παιχνίδι.

Μέλη του Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς ανέλαβαν την...ενημέρωση τόσο των μικρών επίδοξων παικτών, όσο και των γονέων σχετικά με την παιδαγωγική αξία του σκακιού για τα παιδιά μικρών ηλικιών.
Ακόμα διεξήχθη αγώνας επίδειξης στην υπαίθρια σκακιέρα της πλατείας και επίδειξη σιμουλτανέ (ταυτόχρονη αντιμετώπιση περισσοτέρων αντιπάλων από έναν σκακιστή).
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ομόνοιας Καστοριάς που πρόσφερε αναψυκτικά και κεράσματα σε όλους.

Επόμενη εκδήλωση του Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς το τουρνουά γρήγορου σκακιού με την επωνυμία "Καστοριανά 2011" στα τέλη Οκτωβρίου, για το οποίο ο Μπέτσκας θα σας ενημερώσει έγκαιρα.

Μπέτσκας








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.