Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Καστοριά: Νέα στέγη για αιμοδότες


Τη δική του στέγη με την ανέγερση ενός κτιρίου στην περιοχή Χλόη Καστοριάς πρόκειται να αποκτήσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς.

Στην έκταση που παραχώρησε στον Σύλλογο, ο Δήμος Καστοριάς το 2002, πρόκειται να...ανεγερθεί ένα τριώροφο κτίριο, το οποίο θα στεγάσει μεταξύ άλλων τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, ιατρείο, αλλά και άλλους Συλλόγους της περιοχής, όπως τους Συλλόγους ΑμεΑ, νεφροπαθών και καρκινοπαθών. Σήμερα τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στεγάζονται στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στην πόλη της Καστοριάς.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς είναι Μ.Κ.Ο., δηλαδή Μη Κυβερνητική Οργάνωση, και χρηματοδοτείται.
Τόσα πολλά χρήματα έχουν απορροφήσει τα τελευταία χρόνια σαν Μ.Κ.Ο. και φθάνουν να κτίσουν 3όροφο κτίριο? Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ! ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΤΠΤ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.