Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Διαρρήξεις στο Μαυροχώρι και κλοπές πινακίδων απο το Άργος Ορεστικό

Την περίοδο του πανηγυριού εκμεταλλεύονται επιτήδειοι για να εισβάλουν σε σπίτια αλλά και να διαπράξουν διάφορες μικροκλοπές .Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούριο αφού σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή,τέτοια φαινόμενα αυξάνονται στην περιοχή.

Παρά τα αυξημένα αστυνομικά μέτρα, σύμφωνα με τον alphafm.gr, χθες το βράδυ στο Μαυροχώρι έγιναν τουλάχιστον 4 διαρρήξεις ενώ στο Άργος Ορεστικό έχουν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία που κάνουν λόγω για αφαίρεση πινακίδων απο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την περίοδο τis krisis εκμεταλλεύονται επιτήδειοι για να εισβάλουν σε σπίτια/foroi apolysis tromokratia xaratsia mizes katastoli anexia peina aytoktonies / αλλά και να διαπράξουν διάφορες μegaloκλοπέs/siemens xrimatistiria ktl/ .Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούριο αφού σχεδόν κάθε χρόνο mas klevoun Παρά τα αυξημένα αστυνομικά μέτρα/ferte mpatsous kai allous/ tipota akoma.osoi spernoun anemous therizoun kataigides

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.