Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

''Ντόρτια'' έφερε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Εράτυρας.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς το συγκρότημα του κ. Μαυρίδη επικράτησε επί της μαχητικής Αναγέννησης Εράτυρας με το εμφαντικό 4-2 αποδίδοντας κατά διαστήματα ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το χορό των τερμάτων άνοιξε για λογαριασμό των φιλοξενουμένων ο Καραμίκας μόλις στο 2', ενώ άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων οι οποίοι... πέτυχαν την ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Βελλίδης επιχείρησε επικύνδυνη σέντρα από τα αριστερά και ο Δερβένης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Πέντε λεπτά πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η συνεχής κινητικότητα και η δημιουργία εστιών κινδύνου στα αντίπαλα καρέ απέδωσε καρπούς όταν ο Ζαρκοδήμος απομάκρυνε με υπερένταση το καλοζυγισμένο πλασέ του Χατζή και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εξ' επαφής σε 2-1. Μάλιστα, ο πληθωρικός ποδοσφαιριστής σημείωσε και το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Βελλίδη στο 43'.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Πετρόπουλος ελίχθηκε υποδειγματικά από τα αριστερά τροφοδοτώντας τον επερχόμενο Κεραμίδα ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι δυο προπονητές προέβησαν σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να μειωθεί ο ρυθμός του παιχνιδιού και της παραγωγής ευκαιριών, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν με ωραία κεφαλιά του Μήλιου το τελικό 4-2 στο 77' .
Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φώτιου και των βοηθών του κ.κ. Δημητριάδη Ι. και Παυλάκου Σ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Μιχάλης Μαυρίδης) : Δημητριάδης ( 59' Μουρζίδης) , Μπορόζης, Τσαμτσάκης ( 59' Γκέκας), Μήνος ( 65' Χονδροματίδης), Λιόντος ( 53' Αμπαζής), Στασινόπουλος, Κεφαλίδης, Πετρόπουλος, Βελλίδης ( 65' Ζυπίδης) , Παπαδόπουλος ( 53' Μπαμπάκος), Χατζής ( 46' Κεραμίδας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ ( Μιχάλης Βικιάρης) : Ζαρκοδήμος, Βουζιανάς, Μήλιος, Δερβένης, Φιλιππίδης Βλαδ., Φιλιππίδης Παν., Κερμέζης, Πλάνος, Πίττος, Καραμίκας, Καραμιχάλης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ζιάμος, Ανδρεάδης, Διόγκαρης, Γούλας, Μούστας, Ζαρκοδήμος, Μοράβας & Αλντίν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.