Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Καστοριά: "Ενημερωτική Συγκέντρωση για το Πρόγραμμα Εδαφολογικής Μελέτης Αγροτεμαχίων"

Από το τμήμα Φυτικού και Ποιοτικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι την Δευτέρα 3-10-2011, ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση για το πρόγραμμα της εδαφολογικής μελέτης αγροτεμαχίων.

Η ενημέρωση θα γίνει απόυπαλλήλους του Εδαφολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

Καλούνται οι αγρότες που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσουν την εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των προς εδαφολογική ανάλυση αγροτεμαχίων, τις εργασίες που θα γίνουν στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης και τον τρόπο αξιοποίησης των αποτελεσμάτων από τους παραγωγούς.

Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.


Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Φυτικού & Ποιοτ. Ελέγχου, κ. Παναγιώτη Πετρίδη, τηλ. 24673 50348.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.