Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σ' ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη( 2-2) με αντίπαλο τον Πυρσό Γρεβενών.

Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις είχαμε για την ομάδα της Καστοριάς, καθώς οι ''γουναράδες'' παρ' ότι προηγήθηκαν δυο φορές αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι στα Γρεβενά απέναντι στον τοπικό Πυρσό με σκορ 2-2.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά οι ποδοσφαιριστές του κ. Μιχάλη Μαυρίδη έδειξαν να διαθέτουν εξαιρετικό αγωνιστικό προσανατολισμό μακρυά από το γήπεδο τους και απέναντι σε μια ομάδα με εξίσου υψηλές φιλοδοξίες και πρωταγωνιστικούς στόχους στον 3ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση ήταν γεμάτη ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι πιο διευρυμένος μιας και η εναλλαγή της κατοχής της μπάλας και ο ρυθμός παραγωγής ευκαιριών ήταν συνεχής και αδιάκοπος. Το σκορ άνοιξε από πλευράς φιλοξενουμένων ο Τσουλάκος στο 14', ενώ λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου ( 45') ο Τσαμτσάκης δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Δεκαπέντε λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ( 75') ο Γκέτσιος έφερε την αναμέτρηση στα ίσα, ενώ άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας της Καστοριάς η οποία απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα με ωραία ατομική ενέργεια του Κεφαλίδη στο 78'. Το τελικό αποτέλεσμα (2-2) διαμόρφωσε ο Γεωργίου στο 81'.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ( Γιάννης Σαμαράς) : Αλισσανδράτος, Χερίδης, Μπόλλος, Κυριακίδης, Γκέτσιος, Κωτζατίσογλου, Γεωργίου, Τζερεμές, Τσατσαρής, Δούμας, Μπλάνος. Αγωνίστηκαν, επίσης, οι Μακρής, Μπόζιαρης, Χαραλαμπίδης, Ζολώτας, Δρομπούρας, Σιούλας & Καραθάνος.

Α.Γ.Σ. Καστοριάς ( Μιχάλης Μαυρίδης) : Δημητριάδης, Λιόντος, Μπορόζης, Αναγνωστόπουλος, Μήνος, Κεφαλίδης, Τσαμτσάκης, Στασινόπουλος, Βελλίδης, Παπαδόπουλος, Τσουλάκος. Αγωνίστηκαν, επίσης, οι Αμπαζής, Γκέκας, Τράσιας, Ζυπίδης, Χονδροματίδης & Μπαμπάκος.

Πηγή:kastoria-fc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.