Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ: Κλείνει επ'αοριστον το kastoria-fcnews.blogspot.com

Με μια λιτή ανακοίνωση τα μέλη και οι διαχειριστές του kastoria-fcnews.blogspot.com ενημέρωσαν το αναγνωστικό κοινό ότι αναστέλλουν την λειτουργία του blog επ'αόριστον.

Την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους τα μέλη του Blog αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία του. Ίσως στο μέλλον να βγουν να μιλήσουν για τους πραγματικούς λόγους που κρύβονται πίσω από την απόφαση τους.Ενδεχομένως οι θέσεις και οι απόψεις τους σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα να ενόχλησαν κάποιους.Μακάρι η απόφαση αυτή να μην είναι αποτέλεσμα προσπάθειας φίμωσης τους.

Το kastoria-fcnews.blogspot.com είναι σίγουρα απο τα καλύτερα blog της πόλης με πολύ καλό ρεπορταζ για την ομάδα της Καστοριάς και πάντα πολύ καλά ενημερωμένο.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να αναθεωρήσουν σύντομα την απόφαση τους.Τόσο η ομάδα της Καστοριάς όσο και ο κόσμος της τους χρειάζεται ,ειδικά φέτος που η χρονιά προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Μπέτσκας


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη προσπαθεια απο τα παιδια, μακαρι να αναθεωρησουν και να ξαναλειτουργησει το μπλογκ.

Περιμενουμε απο τον Μπετσκα πλεον ενημερωση για το τι συμβαινει στην ομαδα, δε φαινεται να ασχολειται και κανενας αλλος.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.