Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

H τελευταία ανάρτηση του Κastoria fc-news.blogspot


Μετά από επιθυμία των μελών του Κastoria fc-news.blogspot σας παραθέτουμε την τελευταία ανάρτησή τους όπως μας ήρθε πριν από λίγο. Το κείμενο που μας στάλθηκε έχει ως εξής:


Αξιότιμοι κυρίες/ιοι

Ευχαρστούμε για την συνεργασία που είχαμε τόσο καιρό και για τα καλα΄σας λόγια. Για τους λόγους του κλεισίματος του blog μας θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή. Θα σας παρακαλούσαμε όμως ως ύστατο φόρο τιμής προς στο ιστολόγιο μας να αναδημοσιεύσετε το τελαυταίο μας post.

Το post όπως ανέβηκε στο blog στην τελική του μορφή είχε ως εξής.


"Χθες λάβαμε ερώτηση φίλου και αναγνώστη του blog μας ο οποίος ζει και εργάζεται στην Καστοριά η οποία κατά λέξη λέει τα εξής:

Για ποιο λόγο το blog σας στηρίζει μία αποτυχημένη διοίκηση όπως είναι αυτή του κ. Σταμούλη;



Απαντάμε λοιπόν τα εξής:

Κατ’ αρχήν σεβόμαστε την συγκεκριμένη διοίκηση, όπως και κάθε άλλη διοίκηση που θα ήταν αυτή την στιγμή στο τιμόνι της ομάδος μας. Βλέποντας λοιπόν ότι ο κ. Σταμούλης με την ομάδα των συνεργατών του ξόδεψε πέρσι πάνω από 80.000 € από την τσέπη του αναρωτιόμαστε. Ποιος άλλος θα είχε τα κότσια και την αγάπη για την ομάδα για να το κάνει αυτό έμπρακτα; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ…….. Στα λόγια όλοι ήμαστε πρώτοι και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με τα λόγια έδωσαν στην ομάδα και 200 και 300 χιλιάδες €. Ζεστό ρευστό – μετρητό χρήμα στο τραπέζι ποιος έδωσε; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ…….. Από λόγια λοιπόν χορτάσαμε. Το θέμα είναι να πέσει Ζεστό ρευστό – μετρητό χρήμα στο τραπέζι χρήμα για την ομάδα. Ο κ. Σταμούλης εξ΄ όσων γνωρίζουμε μαζί με την ομάδα του έχει την διάθεση να δώσει κι άλλα χρήματα. Εξάλλου σήμερα προς αυτό τον σκοπό τρέχουν 3 άνθρωποι επί 24ώρου βάσεως οι κύριοι Σταμούλης, Μιχάλτσης και Ασμακίδης. Ερχόμαστε τώρα στην φράση αποτυχημένη διοίκηση και λέμε το εξής. Πέρσι τέτοιο καιρό η ομάδα ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν. Θα ήταν παράλειψη να μη τονισθεί ότι ο κ. Νίκος Χαρίσης περπάτησε την ομάδα από Μάρτιο μέχρι Μάιο και αυτό το καταγράφει η ιστορία. Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο κ. Σταμούλης με την ομάδα του, έτρεξε, αγωνίστηκε και τελικά κατάφερε να περπατήσει την ομάδα με αποτέλεσμα η Καστοριά να έχει την καλύτερη επίθεση σε Α, Β, Γ και Δ. Εθνική και να παίζει πάντα εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια οφείλεται κατά κύριο λόγο και στους παίκτες και στiς τεχνικές ηγεσίες, αλλά ποιος τους έφερε στην Καστοριά και ποιος ήταν δίπλα τους ο Φούφουτος;

Ας έρθουμε τώρα στα λάθη που έκανε η διοίκηση Σταμούλη και ήταν όντως πολλά και τα οποία τα έχουν αναγνωρίσει οι άνθρωποι της διοίκησης και μακάρι να μην τα επαναλάβουν. Για τα λάθη αυτά λοιπόν θεωρούμε ότι αυτοί που τα εντοπίζουν πρέπει να τα επισημαίνουν στην διοίκηση και όχι τα λάθη αυτά να αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων είτε στα sites είτε στα blogs. Εν κατακλείδι λοιπόν θεωρούμε πολυτέλεια σήμερα για την Καστοριά της βαθιάς οικονομικής κρίσης (μία Καστοριά που είναι διαλυμένη οικονομικά) να υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με την ομάδα μας, να βάζουν χρήματα και να περπατάνε την ομάδα μας.. Θεωρούμε λοιπόν το έργο της νυν διοικήσεως πετυχημένο με τα όποια λάθη έγιναν.

Ας έρθουμε τώρα στα τελευταία γεγονότα όπου 17 γιγενείς ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να παίξουν του χρόνου για την φανέλα, χωρίς χρήματα στηριζόμενοι μάλιστα από γνωστό Καστοριανό επιχειρηματία. Είναι προς τιμήν τους και μπράβο τους που το πρότειναν αυτό αλλά τι στράβωσε τελικά και δεν πραγματοποιήθηκε το σενάριο αυτό. Ουδείς γνωρίζει…………Πάντως όπως και να έχει το πράγμα θεωρούμε ότι κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να παίξουν μπάλα και με την νυν διοίκηση και μάλιστα με οικονομική συμφωνία. Δηλαδή τι τους φταίει να είναι πρόεδρος ο κ. Σταμούλης ο οποίος στο κάτω κάτω θα τρέχει για αυτούς αγωνιζόμενος να εξασφαλίσει τον μισθό τους;

Κλείνοντας να πούμε και κάτι για την προηγούμενη διοίκηση του κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Ο άνθρωπος αυτός στην κυριολεξία χάλασε χρόνο, χρήμα και υγεία για την ομάδα μας. Από το 2002 και μέχρι το 2008 έβαζε 500.000 ευρώ τον χρόνο στην ομάδα δηλαδή ξόδεψε στα 6 από τα 10 χρόνια που ήταν στην διοίκηση περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Με τα λεφτά αυτά φανταστείτε τι θα μπορούσε να αγοράσει(διαμερίσματα, οικόπεδα, εξοχικά, κότερα και ότι άλλο θες) Η Καστοριά του οφείλει πολλά. Ο φίλαθλος κόσμος έκανε τραγικό λάθος που τον αποδοκίμαζε και ο άνθρωπος τα παράτησε αηδιασμένος. Ένα συγγνώμη προς αυτό τον άνθρωπο από αυτούς που τον έβριζαν είναι λίγο. Μακάρι να βρίσκονταν ένας νέος Σπυρόπουλος για την ομάδα μας. Να σημειώσουμε ότι με τον κύριο Σπυρόπουλο δεν έχουμε ούτε καλημέρα και ο άνθρωπος αυτός ούτε καν γνωρίζει ποιοι ήμαστε.

Αυτά προς το παρών και αγοράστε διαρκείας κοστίζουν 75 ευρώ ΤΖΑΜΠΑ –ΠΡΑΜΑ δηλαδή.

Με εκτίμηση το 5μελές επιτελείο του kastoria-fcnews"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε ολα σωστος...πρωτα η καστορια μας!

Ανώνυμος είπε...

Γελάει ο κόσμος με τους κυρίους αυτούς... ότι γράφει είναι ένα πελώριο ψέμα... άντε γειά δεν θα λείψετε σε κανέναν. Εσείς κάτι λέγατε για το μπλογκ των φιλάθλων, σωστά; Μήπως ήταν το μπλόγκ της διοίκησης; Έλα εντάξει κουράσατε... άντε γεια...!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.