Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ατύχημα με μηχανή στη Νότια Παραλία

Χθές τα ξημερώματα στη Νότια Παραλία ,οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, στο πολυσύχναστο και γεμάτο κόσμο δρόμο ,έχασε το έλεγχο της και ανατράπηκε μπροστά απο τις καφετέριες.
Ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό τόσο του δικυκλιστή όσο και απο το κόσμο που διασκέδαζε εκεί.Μετά το ατύχημα στο σημείο έσπευσε η τροχαία και η Πυροσβεστική καθώς ο δρόμος γεμίσε με λάδια μετά την πτώση της μηχανής.

Δυστυχώς σε ένα δρόμο που είναι γεμάτος κόσμο κάποιοι ασυνήδητοι οδηγοί αναπτύσουν μεγάλες ταχύτητες.Η νέα μόδα που θέλει τους θαμώνες να κάθονται στη μέση του δρόμου μπροστά απο τα καταστήματα,πα'ότι υπάρχουν αυλές και τραπέζια στην παραλία , σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες των οδηγών κάποια μέρα θα προκαλέσουν άσχημο ατύχημα.

Χθές ήμασταν τυχεροί.Αύριο;


Μπέτσκας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνοι για την κατάσταση είναι τα καταστήματα που βγάζουν καθίσματα στον δρόμο λες και τους ανήκει. Τελικά δεν θα επιβάλει κάποιος τον νόμο σε αυτήν την πόλη;
Με ποιο δικαίωμα καταλαμβάνονται δρόμοι από καταστήματα;
Τελικά κ. Χατζησυμεωνίδη δεν διαφέρεται από τον προκάτοχό σας.
Πλήρης αδιαφορία για σημαντικότατα προβλήματα της πόλης.
Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κάνει ακόμα διακοπές;
Προσέξτε να μην είναι κάποιο παιδί δικό σας στο επόμενο ατύχημα που σίγουρα με την κατάσταση που επικρατεί θα ξαναγίνει.

Ανώνυμος είπε...

Αν με ξαναγράψει ( όχι μόνο εμένα αλλά και εσάς ) η δημοτική αστυνομία ….δεν το πληρώνω , γιατί θα ζητήσω να μου προσκομίσουν αποδείξεις πληρωμής από τον χώρο τεσσάρων θέσεων που καταλαμβάνουν οι κύριοι με τα ποδηλατομπάρ και πόσο πληρώνουν την ώρα παρκινγκ….. ?????? γιατί εγώ ο μάπας πληρώνω με την ώρα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα να παθει καθε μερα τα ιδια κανει αυτοσ

Ανώνυμος είπε...

τι μηχανη ηταν?

Ανώνυμος είπε...

pantws aftos p epese htane KOUKLOS kai poly GYMNASMENOS.....exei stylaki o typas.....

Ανώνυμος είπε...

Πόσα κυβικά είχε η μηχανή ?
Ο οδηγός τι χρώμα βρακί φορούσε ?
Αληθεύει ότι είναι ψιλogay ?

(Αφιερωμένα στον προηγούμενο Ανώνυμο...)

Ανώνυμος είπε...

magkes avtos exei k kanei... eseis me ti na ta kanete me ta podarakia;;; vraki ston kolo sas den exete "batakia" k oso gia ta kafe tis paralias den exoun kamia sxesh...

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.