Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ελληνικός λαός όλο και περισσότερο συνταυτίζεται και συμμετέχει ενεργά με τις πολιτικές προτάσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το ΛΑ.Ο.Σ σε συνεχή δύναμη ανόδου απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε κάθε σημείο του πλανήτη όπου ζουν Έλληνες αποτελεί μονόδρομο προς την πατριωτική συνάντηση και συνταύτιση όλων των ελλήνων για την σωτηρία της Ελλάδας και την έξοδο από την κρίση.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αφουγκραζόμενος την θέληση που δείχνει ο ελληνικός λαός να συνταυτιστεί και να ενταχθεί στον αγώνα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αποφάσισε την διεύρυνση των νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος.
Κατόπιν αυτών η γραμματεία οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

πρόεδρος ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
αντιπρόεδρος ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
γραμματέας ΠΑΣΒΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
γραφείο οργανώσεως - κινήσεως ΜΙΧΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
γραφείο συνδικαλισμού ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
γραφείο τοπικής αυτοδιοίκησης και γραφείο εκλογών ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
σύνδεσμος ινστιτούτου Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
γραφείο νεολαίας ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
γραφείο γυναικών ΣΑΜΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ
γραφείο οικονομικού ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΡΥΔΗΜΟΣ
μέλος ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
μέλος ΚΟΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
μέλος ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
μέλος ΤΟΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
μέλος ΖΛΕΝΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15 σχόλια:

Η2O είπε...

πλάκα κάνετε έτσι;;;αν όχι, το επόμενο σχόλιο θα είναι πιο εξευγενισμένο, κομμένο κ ραμμένο στα μέτρα σας, ολωνών...

Η2Ο είπε...

καλά..είναι γνωστή η Καστοριά για τις φιλοχουντικές, φιλοβασιλικές και γενικώς για τις φιλοδεξιές της καταβολές και, δυστυχώς, σε περιόδους κρίσης η εμπειρία και η ιστορία δείχνουν ότι οι ακραίες και λαϊκιστικές ομάδες, κόμματα κτλ τύπου ΛΆΟΣ βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στους φτωχούς πλην τίμιους, κουτοπόνηρους και παντελώς στερουμένων των στοιχειωδών γνώσεων ψηφοφόρους.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ;;ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;; Ως, ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΑΣ;;Ή ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ;;
Ε λοιπόν, είμαι πολύ απαισιόδοξος για το μέλλον αυτής της χώρας..όταν ξέρουμε τους υπαίτιους γι αυτό το χάλι κ συνεχίζουμε να τους προβάλλουμε με κάθε τρόπο, αντί να ασκήσουμε, το λιγότερο, κριτική, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..
Αν φτάσουμε στο σημείο να βλέπουμε ως λύση την εκλογή των έτερων αλητήριων (εκτός των κυβερνώντων), ε μάλλον είναι καλή ώρα για να την κάνω με ελαφρά από αυτή τη ''χώρα''
άντε γεια

Ανώνυμος είπε...

στο καλο και να μη γραφεις, σας χαλαει η αληθεια παρα πολυ εσας τους βολεμενους αριστεροφασιστες, μολις τελειωσε η αμακα απο τα αφεντικα σας φωναζετε, και οποιος λογικος ανθρωπος διαφωνει μαζι σας και σας ξεμπροστιαζει, ειναι ακροδεξιος και ακραιος γενικως κατ εσας, ισα ρε τσιρακια του συστηματος, απατριδες.

apolnarama είπε...

σε ότι έχει να κάνει με το σχόλιο του αναγνώστη θέλω να επισημάνω τα εξής 1. το ότι δημοσίευσαν οι διαχειριστές του betska την σύσταση της Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ δεν σημαίνει πως ενστερνίζονται τις απόψεις του. Δημοσιεύτηκε προς ενημέρωση των πολιτών 2.οντως ο νομός Καστοριάς είναι μπλε στην πλειοψηφία του.3. Από ότι έχω καταλάβει ισχυρίζεσαι πως μόνο οι αριστερές δυνάμεις έχουν την δυνατότητα να βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα που έχουμε περιέλθει, αν και η ιστορία αποδεικνύει άλλα. Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την χώρα μας θα πρέπει να αποβάλουμε από πάνω μας τον χρωματικό μανδύα και να ασχοληθούμε με την άλωση που επιχειρείτε τα τελευταία χρόνια από όλους τους επιδόξους διεκδικητές της ιστορίας μας αλλά και των εδαφών που οι παππούδες μας πάλεψαν αγωνιστήκαν και κράτησαν με θυσίες. Σε μια εποχή όπου οι ιδεολογίες καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα και όλοι οι πολιτικοί κάνουν την σύγκλιση προς το κέντρο εμείς διατηρούμε βαθιά μέσα μας το αίσθημα της πατρίδας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να καπηλευτεί ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

πρόεδρος Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Καστοριάς

Η2Ο είπε...

1. δεν αναφέρω πουθενά ότι μόνο οι αριστερές δυνάμεις έχουν τη δύναμη να μας βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει. Ωστόσο, δε θα αποποιηθώ τις όντως αριστερίζουσες ρίζες κ αντιλήψεις μου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ανήκω σε κ εκφράζω κάποιο κομματικό κίνημα τύπου κκε, σύριζα κτλ. Πιστεύω, ότι απ αυτό το τέλμα αντί να πάρουμε ένα μάθημα και να αυτοπροσδιορίσουμε την υπόστασή μας ως άνθρωποι και ως λαός, συνεχίζουμε στο ίδιο βιολί με τα ίδια λάθη και τα ίδια ανδρείκελα που μας κυβερνάνε ή θέλουν να μας κυβερνήσουν (βλ. ΛΑΟΣ)

2.ο χρωματικός μανδύας που αναφέρεις προφανώς φοριέται απ όλους τους κομματικοποιημένους ψηφοφόρους (να μην το πω αλλιώς) με πρώτους (ή 2ους, 3ους κτλ, η σειρά δεν έχει σημασία) κ καλύτερους εσάς του ΛΑΟΣ..εδώ αποδεικνύεις και το λαϊκισμό του αφεντικού σου, του αρχιλαϊκιστή, του όπου φυσάει ο άνεμος κτλ...που
αν, υποθετικά, του τάξει υπουργείο μια αριστερή κυβέρνηση είναι ικανός να τους γλύψει κ τον κ.., και άσε τα περί πατριωτισμού κατά μέρους.

3. την ιστορία άσε να την κρίνουμε κ αλλιώς, εκτός από αυτά που μας μάθανε στο σχολείο..
δες τους υπαίτιους των τελευταίων πολέμων, και βρες πόσοι από αυτούς ήταν εθνικιστές και ''πατριώτες'' τρομάρα τους (Χιτλερ, Στάλιν, ακόμα και ο ίδιος ο Βενιζέλος μέσα στον πατριωτισμό του, την έπαρση κ την παράνοια προκάλεσε αυτό που προκάλεσε).. υπάρχουν πολλά παραδείγματα (που δεν είναι του παρόντος), τα οποία φυσικά άλλοι ξέρουν πολύ καλύτερα από εμένα.

4. εφόσον λοιπόν η ανάρτηση έγινε προς ενημέρωση των πολιτών (σπουδαία είδηση), έχω κάθε δικαίωμα να ασκώ την κριτική μου.

γι αυτό λοιπόν κ. Αντωνάκη μου, αυτά να τα λες στους αδαείς.. που είσαι τυχερός όμως γιατί αυτός ο τόπος είναι γεμάτος με αδαείς και απαίδευτους..δυστυχώς

Η2Ο είπε...

ανώνυμε 3:01 μ.μ. , τώρα είδα το σχόλιο σου και νιώθω ότι πρέπει να σ πω το εξής: είμαι σε μια αμφιθυμία αφού από τη μια θα θελα να γνωριζόμαστε προσωπικά για να διαπιστώσεις ότι κανένα κόμμα δε μου δίνει διαταγές και ότι μόνο βολεμένος δεν είμαι αφού αναγκάζομαι να κάνω 2 δουλειές για να τα βγάζω με το ζόρι πέρα (ενίοτε και 3), από την άλλη δε θα θελα να χω καμία σχέση με άτομα σαν κι εσένα αν κρίνω από αυτά που λες, με τα τόσο τρανταχτά επιχειρήματά σου και που πραγματικά μου είναι αδύνατο να αντιλέξω μιας και λες γενικόλογες μπουρδολογίες χωρίς να αναφέρεις κάτι συγκεκριμένο.
κ κάτι τελευταίο:εγώ φίλε μου τη χώρα μου την αγαπάω και την έχω στην καρδιά μου γιατί πολύ απλά είναι ο τόπος που μεγάλωσα. για εσάς λοιπόν τους ''πατριώτες'' και ελληνάρες που βλέπετε τον τόπο αυτό σαν τσιφλίκι σας και έχετε χρίσει τους εαυτούς σωτήρες που οραματίζεστε δεν ξέρω κι εγώ τι, θα μου είναι πολύ ευχάριστο να σας αφήσω πίσω γιατί δυστυχώς είστε πάρα πολλοί και δεν έχω το χρόνο να χαραμίσω τη ζωή μου για να αλλάξω κάτι προς το καλύτερο..

Ανώνυμος είπε...

1.από όσο γνωρίζω η πόλη της Καστοριάς στις αρχές της δεκαετίας του ' 80 έφερνε στο ελληνικό κράτος το 1 προς 3 σε εξωτερικό συνάλλαγμα.[πληροφορίες στο επιμελητήριο για ακριβή νούμερα].

κατόπιν λοιπόν των γνωστών κυβερνήσεων που σάρωσαν την χώρα μας τα μετέπειτα χρόνια [σσσττ] τα λιγότερα χρόνια δεξιές, φτάσανε την πόλη μας στα χειρότερα της με ανυπολόγιστη ανεργία, την στιγμή κιόλας που η ελπιδοφόρος εργασία μας[γούνα] αυξήθηκε παγκοσμίως, έτσι λοιπόν κάποιοι σαν έμενα και κάποιοι σαν εσένα Η2Ο κάνουν δυο και τρεις δουλείες. Δεν βλέπω το λόγο λοιπόν γιατί η Καστοριά να μην συντηρεί τα φιλοδεξιά της , κατά τα λεγόμενα σου, γονίδια. Υπάρχουν και πόλεις αριστερίζουσες όπου ίσως κάνεις λιγότερες από τρεις δουλείες , έτσι δεν θα συναντάς καθημερινά αστοιχείωτους ,αδαείς και αμόρφωτους συμπολίτες σου.

2. Το συγκεκριμένο είναι δελτίο τύπου και απέχει πολύ από μια διαφήμιση ως σχολιάζεις με μεγάλα γράμματα, βλ. στο βιβλίο του ΤΣΑΚΛΑΓΚΑΝΟΥ '' ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ MARKETING'' , την ορολογία της διαφήμισης και τον διαχωρισμό της από λοιπές ανακοινώσεις - δελτία τύπου.

3. Από του έτερους αλητήριους, που διακυβέρνησαν τον τόπο ο μόνος που μπήκε φυλακή είναι ο δικός μας αλητήριος.......

4. Αγαπητέ Η20 εάν δεν σου άρεζε η ιστορία που σου δίδαξαν στο σχολειό μας, γιατί δεν έφυγες νωρίτερα, πατριωτάρα ? Ίσως γλύτωνες από τους σημερινούς σου προβληματισμούς.

5.α! και κάτι ακόμη, ελπίζω, Η20, να είσαι μικρότερος των 20 χρόνων γιατί έως την ηλικία αυτή ο άνθρωπος έχει υπαρξιακά προβλήματα του τύπου που βρίσκεται, ποιος είναι και τι κάνει μέσα στην κοινωνία που ζει. Αν ασχολείται και μετά τα 20 του με υπαρξιακά προβλήματα, ή δεν έχει μεγαλώσει ποτέ ή το λιγότερο να είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.



Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ

Η2Ο είπε...

από πού ν αρχίσω κ πού να τελειώσω;;ας το πάμε αντίστροφα..
κ μόνο που χρησιμοποιείς την ηλικία ως μέσο για να με μειώσεις έρχεται μπούμερανγκ κ δείχνει το επίπεδό σου, ανεξαρτήτου ηλικίας.

αν θεωρείς υπαρξιακό μου πρόβλημα το ότι όντως πρέπει να αλλάξουμε ριζικά ως λαός στη βάση μας, ξεκινώντας από την παιδεία καθότι όπως φαίνεται η κουτοπονηριά του ελληνάρα (ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ) έχει συντελέσει ''ολίγον τι'' στη σημερινή κατάσταση που έχει φτάσει η ελλάδα, τι να πω..δικη σου άποψη, σεβαστή αλλά καθόλα στενόμυαλη και επιφανειακή..οι χαρακτηρισμοί τύπου έχεις υπαρξιακά, είσαι κάτω των 20 κτλ θα στο πω φιλικά, επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω πιο πάνω και δε βγάζουν πουθενά σε μια εποικοδομητική, λέμε τώρα, συζήτηση (είπα να το παλέψω τουλάχιστον)

ευχαριστώ για τη διευκρίνιση για την ορολογία της διαφήμισης, θα το έχω σοβαρά υπόψιν από δω και στο εξής για να μην υποπέσω στο ίδιο σφάλμα

την ειρωνεία για την ιστορία στην επιστρέφω, κάντην ότι θες, πραγματικά δε βγάζω άκρη μ αυτό που λες, εκτός αν το εννοείς αυτό που γράφεις οπότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα ως προς τον τρόπο σκέψης σου..

μετά δικαιολογείς την επιλογή των καστοριανών να είναι δεξιοί βάσει των επιλογών των κυβερνήσεων (σσσσττ και φσσσστττ) ως προς την εξέλιξη της γούνας..όταν λοιπόν μιλάω για την κουτοπονηριά και το μικροσυμφέρον (κ τη μεγαλοζωή των μικροαστών με δανεικά αμάξια κ βρακιά κατά την περίοδο της ''άνθησης της γούνας''),πάλι επιβεβαιώνομαι

και στην τελική , λυπάμαι πραγματικά και οργίζομαι με το να βλέπω κόσμο που είτε είναι τόσο χάφτας είτε γουστάρει να συνεχίσει η ίδια κατάσταση απλώς επειδή εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους..

apolnarama είπε...

παρακολουθώ εδώ και δυο μέρες τα μηνύματα που δημοσιεύονται ! Οφείλω να ομολογήσω πως διατηρείται ένα επίπεδο και ο κάθε ένας από την μεριά του προσπαθεί με επιχειρήματα να υπερασπιστεί τα όσα πιστεύει! Θέλω όμως από τον φίλο Η20 να μου διευκρινίσει κάτι. Τι εννοείς γράφοντας πως πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την βάση μας ως Έλληνες? Γιατί αν το εννοείς έτσι όπως το εκλαμβάνω εγώ τότε υπάρχει πρόβλημα.Και φυσικά εκεί εξηγείται και η εναντίωση σε όλη την δεξιά πτέρυγα ενώ υπεραμύνεσαι την προοδευτική αριστερά που έχει σαν σημαία της την πολυπολιτισμικότητα και την δημιουργία σύγχρονων γενίτσαρων. Σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ μαζί σου.

Η2Ο είπε...

Αυτό που εννοώ (κ δε θα δημοσιεύσω άλλο σχόλιο, για τους λόγους μου) είναι να αποκτήσουμε επιτέλους συλλογική συνείδηση ως λαός, που σημαίνει ότι ο καθείς θα είναι αλληλέγγυος στον διπλανό του, η κάθε κοινωνική ομάδα θα στέκεται δίπλα στην άλλη και δε θα εκβιάζει μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντά της (βλ. ταξί, αγρότες, φορτηγατζήδες κτλ)..για να γίνει κάτι τέτοιο και να μην κοιτάει ο καθένας την παρτη του και το πώς θα βολέψει τα παιδιά του και τον εαυτούλη του γλύφοντας τον κάθε σιχαμένο (όπως δηλ. γίνεται μέχρι τώρα) πρέπει ν αλλάξουμε την στάση του ''δε βαριέσαι'' και την κουτοπονηράδα (τύπου, ας βολευτώ εγώ κι ο άλλος να πάει να γ..)..εάν δε σέβεσαι τον εαυτό σου ως άνθρωπο, δε θα σεβαστείς και το συνάνθρωπό σου είτε είναι έλλληνας είτε οτιδήποτε..ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΕΛΟΣ.

Από γνώση και μόρφωση μπουχτίσαμε, η παιδεία μας λείπει και γι αυτό μίλησα για απαίδευτους και αδαείς..παιδεία = γνώση ,ανθρώπινες αξίες, όπως αλληλεγγύη, αλτρουισμός, ελεύθερη έκφραση ( κ όχι κοινωνικά κατασκευασμένες αξίες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, π.χ. ανωτερότητα μιας φυλής και τέτοιες μπούρδες) σεβασμός, μόρφωση, να αναγνωρίζεις και να παραδέχεσαι αυτά που δεν ξέρεις..και πάρα πολλά ακόμα...
όλα αυτά δεν είναι υπαρξιακοί προβληματισμοί ενός 20χρονου όπως είπε ο ''σε μειώνω γιατί δεν έχω επιχειρήματα'' από πάνω.
είναι η βάση που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε.γιατί φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε;;κάτι τρέχει με τις επιλογές που έχουμε κάνει..τις επιλογές τις κάνει ένας άνθρωπος βάσει του δικού του συστήματος αξιών, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τις αξίες που μας έχουν μεγαλώσει..

και μιας και μίλησες για πολυπολιτισμικότητα, δε λέω να γίνουμε ο χαλές της Ευρώπης όπως μας έχουν καταντήσει, μιας και δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε τόσους μετανάστες..δε λέω σε καμία περίπτωση, φέρτε κι άλλους..
Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι δε βρίσκονται οικεοιοθελώς εδώ, υπάρχει ένας λόγος, που λέγεται πείνα ή αναζήτηση καλύτερης τύχης..ποιος θέλει να φύγει απ τον τόπο του εάν δεν τον διώξουν;;να τους βυθίζουμε στη θάλασσα (βλ. λάος);;τι σόι αρρωστημένα μυαλά είναι αυτά;;
η ακροδεξιά προπαγάνδα όπλισε το χέρι του Νορβηγού και να δεις ότι θα υπάρξουν και μιμητές του..γιατί πολύ απλά, όπως είπα κ παραπάνω, η ακροδεξιά προπαγάνδα (κ η υποτιθέμενη κομμουνιστική τύπου Στάλιν, Κίνας κτλ) πατάει πάνω στην άγνοια, τη φτώχεια και το φόβο(βλ. Ουγγαρία, Ρουμανία κτλ)

ψάξε να δεις το ντοκιμαντέρ ΄΄βρωμοέλληνες'' του Κούλογλου (δεν έχει σημασία που είναι αριστερός) για την αντιμετώπιση των Ελλήνων στην Αμερική και μετά μιλάμε για πολυπολιτισμικότητες κτλ..

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεριστικη σταση ειναι σαν τις παιδικες αρρωστιες, ή τις ξεπερνας μεγαλωνοντας και ολα καλα ή σου αφηνουν σημαδια και καποια μικρη ή μεγαλη νοητικη υστερηση που σε συνοδευουν για παντα.
βεβαια η ουτοπια ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την αριστερα!
προσωπικα θα προτιμησω την Φρουτοπια παρα την αριστεροφασιζουσα ουτοπια που παπαγαλιζουν τα πιτσιρικια (στο μυαλο), αυτουσια μεσα απο τα σοβιετικα παραμυθακια που τους μαθανε.

dr alfa είπε...

Η2Ο οπως καταλαβες επεσες ο ιδιος στην παγιδα που εστησες για τους αλλους οταν αναβεις φωτιες ομως να εισαι ετοιμος και να τις σβηνεις δεν μπορεις λοιπον να χαρακτηριζεις με τετοιες υβρεις μια μεγαλη μεριδα συνπολιτων σου μονο και μονο επειδη δεν συμφωνεις μαζι τους .οφειλεις να σεβαστεις το 5.5% του ελληνικου λαου που επελεξε το συγκεκριμενο κομμα για να τον εκπροσωπησει στη βουλη .αυτη ειναι η δημοκρατια σου οποιος δε μας κανει δεν πρεπει και να ακουγεται ? μας διαβαζει πολλυς κοσμος οπως ξερεις και βγαζει τα συμπερασματα του .καποιες φορες και η συγνωμη ειναι αρκετη

Η2O είπε...

θα αναιρήσω τον κανόνα για τη μη δημοσίευση άλλου σχολίου απλά για να πω στον ανώνυμο ότι είτε δε διάβασες τίποτα απ όσα έγραψα (δεν εξηγείται αλλλιώς το να επιμένεις για σοβιετικά ποαραμυθάκια), είτε δεν κατάλαβες (ή δε θέλεις να καταλάβεις), είτε συνεχίζεις το αριστεροφασίζον, πώς το είπες, παραλήρημά σου έχοντας στερέψει από επιχειρήματα. (πιθανό να συμβαίνουν και τα 3)

συνεχίζεις να προσπαθείς να με προσβάλλεις μιλώντας για νοητική υστέρηση..αντί να επικεντρωθείς σε αυτά που γράφω και να αντιπαραθέσεις κάτι για τον αντίλογο, επικεντρώνεσαι στο πρόσωπό μου με σαχλαμαρίτσες και εξυπνάδες που πάλι αυτοαναιρείσαι αφού τέτοιο λόγο χρησιμοποιούν άνθρωποι άλλων ηλικιών (για να έρθω και στο ατράνταχτο επιχείρημά σου)
τελικά είσαι απίθανος, με νίκησες ρε μπαγάσα!!παραδέχομαι την ήττα μου..άντε τώρα να το πεις στους φίλους σου να περηφανεύεσαι

Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ει

Ανώνυμος είπε...

από όσο έχω καταλάβει, δεν διαβάζεις καλά τα μηνύματα που αναρτώνται! Οι περισσότεροι που δημοσιεύουν και δεν έχουν υπογραφή, το σύστημα τους δείχνει ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ. Εναντιώνεσαι σε κάποιον που γράφει την άποψη του και είναι κάποιος άλλος αναγνώστης, αλλά εσύ ,αδίκως,συνεχίζεις να στοχοποιείς και να βρίζεις εμένα .



Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ένας πιτσιρικάς που αρχίζει να μαθαίνει το κόσμο σήμερα μέσα από το ίντερνετ και το χαβαλέ του πάρκου με ρετσίνες και μπύρες νομίζει ότι κάνει αγώνα αντίστασης "βρίζοντας" κόσμο και κόμματα με την αυθάδεια της νεαρής του ηλικίας που του επιτρέπει να πει και καμία μ...ια παραπάνω.
Δεν υπήρξα ούτε θα υπάρξω ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ αλλά ούτε και υποστηρικτής της αριστεροφασίζουσας νοοτροπίας που όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους στοχοποιείται. Μήπως αυτοί δεν καίνε βιβλιοπωλεία , δεν πετροβολούν πολιτικούς που έχουν εκλεγεί νόμιμα μέσα από εκλογικές διαδικασίες;Μήπως δεν χτυπούν δημοσιογράφους ιδιωτικών καναλιών επειδή απλά δεν συμφωνούν μαζί τους;Προτιμούν από το να αλλάξουν κανάλι να προβούν σε πράξεις βίας σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησείς τους;Aυτή είναι η δημοκρατία που θέλουν χαβαλές γιαούρτια και μαλαματίνα.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.