Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Κι άλλη επίθεση από αδέσποτα στην Καστοριά!


Το μεσημέρι της Πέμπτης(04/08) δέχτηκε απρόκλητη επίθεση μια γυναικά στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς όπου...ενα αδέσποτο την δάγκωσε τραυματίζοντας την στο πόδι.

Η εν λόγω γυναίκα σε κατάσταση σοκ πήγε στο νοσοκομείο οπού και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει άμεσα δράση πριν συμβεί κάτι χειρότερο (π.χ. επίθεση σε κάποιο παιδί) και πριν κάποιοι θα θελήσουν να πάρουν το "νόμο στα χέρια τους".Η κατάσταση πραγματικά έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Να σημειώσω επίσης οτι ο αριθμός των συμπαθών κατά τα άλλα τετράποδων είναι ίσως ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά!

Αναγνώστης

Διαβάστε επισης: Σχόλιο blogger: «Περί Αδέσποτων Σκυλιών Καστοριάς»

http://odos-kastoria.blogspot.com/2010/10/blog-post_15.html

http://odos-kastoria.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμενετε κυριε δημαρχε και κυριε αντιδημαρχε να θρηνησουμε κανα θυμα για να κανετε κατι????
Αν συμβει κατι πιο σοβαρο οι κυρίως υπευθυνοι θα ειστε εσεις!!
Μαλλον θα πρεπει οι δημοτες να περιμενουν να γινει το κυνοκομειο και μεχρι τοτε να κανουμε ταμα στην παναγια για να κανουμε μια βολτα στην παραλια!
ελεος πια,ενδιαφερθειτε επιτελους!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να γίνει κάτι οπωσδήποτε και πάρα πολύ σύντομα!!!!
πριν απο αρκετές μέρες μια φίλη μου είπε οτι επιτέθηκε σε κάποιον αργά το βράδυ ένα αδέσποτο, συγκεκριμένα ένα μεγάλο καφέ, και τον δάγκωσε και πήγε και αυτός στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες!

εχουμε καταντησει να τα βλεπουμε και να αλλζουμε πεζοδρομιο !!Ο δημος τα ξερει αυτα? κι αν ναι γιατι δεν κανει κατι? οταν πεινουν ή βρισκονται σε αγελες γινονται επικυνδινα καντε κατι ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν απόλυτο δίκιο ….. δεν μπορεί να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μας αυτά τα τέρατα που σε κάθε στιγμή καιροφυλακτούν να κατασπαράξουν τα λευκά και πουδραρισμένα οπίσθια των αρχοντάδων αλλά και των παιδιών τους. Αυτά τα ζωντανά σκουπίδια που κατά τον περίπατο που κάνουμε μας χαλάνε την αισθητική των ματιών και των αυτιών μας από γαυγίσματα και επιθέσεις ( παρόλο κάνουμε βόλτα με ακουστικά και μαύρα γυαλιά να απολαύσουμε την φύση και τους ήχους της ) , αυτά τα κινούμενα απόβλητα που οι απολήξεις του ορθού τους ρυπαίνουν τα NIKE και Adidas μας ….. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!!! . Αλλά ούτε και αυτά ΕΣΑΣ!!!!!! θα σας κατασπαράξουν γιατί σας ξεχωρίζουν (κυρίες ) και (κύριοι) τρυφεροί… με εμάς παίζουν και εμείς διασκεδάζουμε μαζί τους … είναι συνδημότες μας και τους αγαπάμε. Όσο για εσάς Κύριε Δήμαρχε ΕΛΕΟΣ !!!! κυκλοφορούν μετά το νοσοκομείο ( στο γύρο )αλλά και αλλού εντός της πόλης μας κάτι κουνούπια τεράστια!!!! εμάς ποιος θα μας προστατέψει , τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή το σταυρό μας ….εεεεεεεε ????? να βγείτε να τα μαζέψετε και αν δεν είστε ικανός να παρατηθείτε .!!!!!!!..

Ανώνυμος είπε...

Σου ευχομαι ολοψυχα να μην παθεις οτι επαθε η συγκεκριμενη γυναικα και οι υπολοιποι γιατι αν σου συμβει τοτε ισως αλλαξεις ροτα και σταματησεις να λες τσιτατα και εξυπναδες για να εντυπωσιασεις δειχνοντας μας ποσο φιλοζωος εισαι...

Πρεπει πρωτα να εισαι φιλανθρωπος για μπορεις να εισαι φιλοζωος(Και μη μου πεις το κλασικο οτι οι ανθρωποι ειναι τα χειροτερα ζωα γιατι αν θελουν μπορουν να ειναι τα καλυτερα και το εχουν αποδειξει σε καποιους τομεις)
Οπως και να 'χει το προβλημα ειναι πραγματικα εντονο και οντως πρεπει να γινει κατι αμεσα αλλωστε και αυτα τα κακομοιρα ταλαιποριουντε ψαχνοντας ολη μερα για να φανε και πολλοι απο εμας τα φερομαστε και ασχημα απο οτι εχω δει με τα ματια μου.
Ναι, ειναι συνδημοτες μας αλλα δεν παυουν να ειναι ζωα(οπως και εμεις) που χρηζουν φροντιδας.
Αν παρουμε παραδειγμα πολεις του εξωτερικου(οσοι εχουν κανει εξω ξερουν) δεν θα δουμε να κυκλοφορουν αδεσποτα εξω και ειδικα τοσα πολλα γιατι τα προστατευουν σε ειδικους χωρους ψαχνοντας παραλληλα και ατομα για να τα χαρισουν
και αυτο το κανουν οχι για να μην "χαλασουν τα παπουτσια" και για να μην "κατασπαράξουν τα λευκά και πουδραρισμένα οπίσθια των αρχοντάδων" το κανουν γιατι ειναι πολιτισμος να μην υπαρχουν αδεσποτα στους δρομους και το κυριοτερο, γιατι σεβονται και αυτα με αυτην κινηση αλλα και τους δημοτες τους!
Θα πρεπει να δουμε το προβλημα στο συνολο του και να μην αφηνουμε την υπερμετρη αγαπη μας γι'αυτα να ακυρωνει το σεβασμο προς τους συνδημοτες μας.Αλλωστε εκτος απο αυτους που τα αγαπουν πραγματικα ειναι και καποιοι αλλοι που οχι απαραιτητα τα μισουν αλλα τα "αγαπουν απο μακρια" που λεμε.Πρεπει να τους σεβαστουμε και αυτους!!

Υ.Γ.: Βγαζω απ'εξω τα αρρωστημενα μυαλα που τα δολοφονουν με φολες κ.α. αυτοι θα επρεπε να περνουν απο δικαστηριο!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ!!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.......

Ανώνυμος είπε...

το καλητερο κυνοκομειο ειναι το δημαρχειο...ολα εκει μεσα..

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα σχόλια είναι από ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που θέλουν να ΦΑΝΕ από ευρωπαϊκά προγράμματα ΛΕΦΤΑ για τα Κυνοκομεία. Γι' αυτό προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Δήμο Καστοριάς, να προχωρήσει το κυνοκομείο. Μόνο και μόνο για την μάσα τους.
Όχι Δήμαρχε, μην υποκύπτεις!
Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το δελτίο τύπου του δήμου Καστοριάς!!!
Κατασυγκινήθηκα!!!!!!!
Μάλλον τα λαμογια θα πρέπει να τα ψάξεις μέσα στο δήμο όπου είσαι μέλος ή συνεργάζεσαι ή σου έταξαν καμιά δουλειά;) !!!
και κάτι τελευταίο: Αν σου φαίνεται οτι κάποιοι τρομοκρατούν το δήμο μόνο και μόνο για να γίνει το κυνοκομείο και να αρχίσει η μάσα όπως λες, τράβα και ρώτα τη κυρία που την δάγκωσε ο σκύλος
και έλα να μας τα ξαναπείς μετά χωρίς κανένα
-συμφέρον-...............

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που βλέπουν παντού λαμόγια είναι συνήθως οι ίδιοι λαμόγια, ή χειρότερα, θα ήθελαν να είναι αλλά δεν το κατάφεραν.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.