Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Άλλη μια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε νεαρό κορίτσι

Ακόμα μια επίθεση από αδέσποτο σκυλί έγινε χθές στην Καστοριά .Σύμφωνα με αναγνώστη του blog που βρισκότανε στο Νοσοκομείο Καστοριάς γύρω στις 9 το βράδυ κατέφθασε ένα κοριτσάκι ηλικίας γύρω στα 13 με 14 για να εξεταστεί καθώς νωρίτερα την είχε δαγκώσει αδέσποτο σκυλί.

Το κορίτσι ήταν σε καλή κατάσταση και περίμενε να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Το παραπάνω περιστατικό είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο του Νοσοκομείου .

Δυστυχώς οι επιθέσεις των αδέσποτων σκύλων πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία και προβληματισμός στους κατοίκους της Καστοριάς.Άμεσα ο Δήμος Καστοριάς θα πρέπει να δώσει λύση πριν χειροτερέψουν τα πράγματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Δήμαρχος πήρε μαντάτο απ΄την πρωτεύουσα πως "θα είναι ο πρώτος Δήμος που θα πα΄ρει φράγκα για κυνοκομείο" δεν μας είπε βέβαια η πρωτεύουσα το πότε, ως τότε θα καθόμαστε και θα κλαίμε τη μοίρα μας γιατί είμαστε ανίκανοι να κάνουμε κάτι από μας για μας. Αν περιμένουμε Δήμαρχε αυτό το υποσχόμενο κονδύλιο, μπορεί εσύ να μην είσαι πια Δήμαρχος και η κυβέρνηση να μην είναι κυβέρνηση. Καμιά άλλη ιδέα;

Ανώνυμος είπε...

Και πια απαντηση να δωσει ο Δημος;;;;;;
Να παρει φορα και να γεμισει τον τοπο φολες και οποιο ζωντανο παρει ο χαρος;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όχι βέβαια, αν και τέτοιες πρακτικές συνηθίζονται από Δήμους, αλλά δεν είναι "ελευθερία ή θάνατος" το θέμα, υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσαιριδης μας ελεγε οτι θα δημιουργηθει ομαδα περισυλλογης αδεσποτων .Ακομα ενα παραμυθι απο τα πολλα της δημαρχιας Χατζησυμεωνιδη? Αραγε του δινουν ακομα συγχαρητηρια οκοσμος που τον συνανταει στον δρομο ή μήπως αρχίσαν οι μούντζες?

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.