Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε στο τουρνουά ''Τέλης Δαϊρούσης'' ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς.‏


Τη δεύτερη θέση κατέλαβε στο 15ο ποδοσφαιρικό τουρνουά ''Τέλης Δαϊρούσης'' ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''γουναράδες'' ήρθαν ισόπαλοι και στις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν με αντιπάλους το Φ.Σ. Κοζάνης ( 0-0) και την Α.Ε. Κοζάνης ( 2-2). Ικανοποίηση και αισιοδοξία προκαλεί η μαχητική παρουσία της ομάδας μας και στις δυο αναμετρήσεις , ενώ την παράσταση έκλεψε... ο Θάνος Μπορόζης ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της Καστοριάς στον αγώνα με την Α.Ε. Κοζάνης. Νικήτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η ομάδα της Κοζάνης που επικράτησε επί της συμπολίτισσας Α.Ε. Κοζάνης με 3-1.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Μουρζίδης, Αμπαζής, Μπορόζης, Λιόντος, Αναγνωστόπουλος, Στασινόπουλος, Γκέκας, Βελλίδης, Τσέπας, Καραμανίδης , Ζυπίδης. Λεπτά συμμετοχής πήραν, επίσης, οι Κράτσιος, Χονδροματίδης & Τσαλουκίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε αποδεκατισμένη εξαιτίας των πολλών απουσιών είτε για λόγους προσωπικούς ( Παρασκευαϊδης, Ντίσιος, Παναγιωτίδης, Πετρόπουλος) είτε εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού ( Παρτσάνης, Τσαμτσάκης, Τούλιος, Τράσιας).Κλείνοντας, η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 , ενώ όσον αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού η ομάδα μας θα κινηθεί για την απόκτηση έξι , τουλάχιστον, ποδοσφαιριστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.