Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ηράκλειο Κρήτης: Δωρεάν ποδήλατα για βόλτες στην πόλη


Ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης, όπως και πολλοί άλλοι δήμοι στη χώρα (δήμος Σαμοθράκης, Θεσσαλονίκης, αρκετοί δήμοι στην Αττική και πολλοί άλλοι) συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να γίνει το ποδήλατο "ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ" για τους πολίτες, άνοιξε νέο γραφείο και διανέμει στους ενδιαφερόμενους...ΔΩΡΕΑΝ ποδήλατα για να κάνουν τη βόλτα τους.

Το γραφείο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείου του Ηρακλείου, στην Καινούργια πόρτα ( δίπλα από το κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης) . Συμπληρώνοντας μία αίτηση και αφήνοντας για ασφάλεια μία ταυτότητα ή διαβατήριο , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από ποδήλατα που παρέχει ο δήμος , για 2 ώρες (μέγιστος χρόνος)!!!

Το ωράριο λειτουργίας είναι :
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00 - 15: 00
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 17: 00 - 21: 00

Δώστε και εσείς στον εαυτό σας την ευκαιρία για χαρά και ανάταση και αφήστε πίσω όλους και όλα αυτά που θέλουν να σας "μαυρίζουν" τη ζωή!!! "La vita è bella" , όπως έλεγε και ο Μπενίνι στην ομώνυμη ταινία του!!
http://downtimeforyou.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.