Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ατύχημα στην περιοχή της Πέτρας με αυτοκίνητο... χωρίς οδηγό!!!

Σήμερα το πρωί στην περιοχή της Πέτρας διερχόμενο όχημα με προορισμό την Καστοριά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που κατέβαινε απο παρακείμενο

δρόμο, που όμως δεν είχε οδηγό!!! Στην αρχή ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου στην θέα του οχήματος που ερχόταν από παρακείμενο δρόμο χωρίς να δείχνει ότι πρόκειται να σταματήσει, άρχισε να κορνάρει και να αναβοσβήνει τα φώτα και έκοψε την ταχύτητα του χωρίς όμως να μπορέσει να το ακινητοποιήσει το αμάξι στην μέση του δρόμου καθώς από πίσω του υπήρχε κίνηση άλλων οχημάτων. Τελικά το αυτοκίνητο χωρίς..οδηγό βγήκε στο δρόμο και χτύπησε το διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μέτα την σύγκρουση διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα στο όχημα που διέσχισε κάθετα το δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αμάξι άρχισε να κινείται μόνο του με αποτέλεσμα να βγει στο δρόμο και να προκαλέσει ατύχημα.Ο οδηγός του εμφανίστηκε λίγο αργότερα .

Τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη κίνηση στο δρόμο.

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.