Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

45χρονη έμπαινε σε σπίτια επικαλούμενη "Το βοήθεια στο σπίτι" του δήμου Καστοριάς‏

Μεγαλεπήβολα σχέδια σκαρφίζονται μερικοί συνάνθρωποί μας για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα. Και ο λόγος για μια 45χρονη, η οποία έμπαινε σε σπίτια επικαλούμενη το όνομα του "Bοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Καστοριάς με σκοπό την πώληση προϊόντων τα οποία ήταν εργόχειρα, λέγοντας πως προορίζονται για την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων,

διότι το βοήθεια στο σπίτι, όπως εκείνη επικαλέστηκε, δεν έχει αρκετά χρήματα, ώστε να καλύψει δαπάνες αγοράς αμαξιδίων για άτομα με ειδικές ανάγκες που είναι εξυπηρετούμενοι του βοήθεια στο σπίτι.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο πολιτισμού και τουρισμού, κ. Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία, έγινε επίσημα καταγγελία στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές: «Ο δήμος Καστοριάς και η κοινωφελής επιχείρηση εφιστούν την προσοχή σε όλους τους πολίτες να μην δίνουν βάση σε τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία δε συνάδουν με το δήμο Καστοριάς, είναι ξένα προς εμάς και φυσικά καταδικάζονται και σε παρόμοιες περιπτώσεις καλούμε τους πολίτες με επώνυμη καταγγελία να απευθυνθούν τις εργάσιμες ώρες και ημέρες στα 22292 και 26777, στην κοινωφελή επιχείρηση και σε μη εργάσιμες μέρες και ώρες στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές», δήλωσε η αντιδήμαρχος.

Πηγή:neakastoria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.