Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας Καστοριάς με περιοδική μετακίνηση γιατρών

Μια φορά το μήνα θα επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας Καστοριάς φυσίατρος, ενώ μια μέρα την εβδομάδα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της ευρύτερης περιοχής και μικροβιολόγος.


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Σταύρος Κατσίλης δήλωσε ότι από τον περασμένο Απρίλιο επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας και καρδιολόγος, ενώ θα εξεταστεί η περαιτέρω ενίσχυση του, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των γενικών γιατρών. Στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας και το απόγευμα, απάντησε ότι αυτό θα εξεταστεί στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας των γιατρών.

Χθες Πέμπτη για πρώτη μέρα ο φυσίατρος Ανδρέας Οικονόμου παρείχε τις υπηρεσίες του στους πολίτες της περιοχής και στο κέντρο υγείας Μεσοποταμίας βρέθηκαν ο Διοικητής του νοσοκομείου Σταύρος Κατσίλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.