Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Καστοριά: Ανήλικοι και Αλκοόλ

Κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους σε καταστήματα, και πώληση 5lt ρετσίνας από Super Market...

H αστυνομία θα κάνει ελέγχους; Το πάρκο Ολυμπιακής φλόγας θα ανάψει κάποια στιγμή με τόσο αλκοόλ.

Ανήλικοι την Παρασκευή το βράδυ σε κοντά σε γνωστό κατάστημα της νότιας παραλίας σπάζανε μπουκάλια μπύρας και βάφανε με σπρει πινακίδες επιχειρήσεων.

Η ομάδα Δίας μήπως βρίσκεται για διακοπές στον Όλυμπο, ή πίνει καφέ σε κάποιο μαγαζί της παραλίας;

Αναγνώστης
Πηγή tromaktiko

5 σχόλια:

Γκεμπελς είπε...

Συγχαρητηρια!!Αυτο μας νοιαζει?Αν θα παθει τιποτα η παρκαρα μας στελνωντας την ομαδα διας στους ανηλικους?!Και αντε τους διωχνετε απο το παρκο,νομιζετε πως θα σταματησουν και να πινουν?Παιδια ειναι και αυτο που πρεπει να κανεις σαν κοινωνια ειναι να καταπολεμησεις το προβλημα με αλλες μεθοδους και οχι με την ομαδα διας...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν κάνουν ελέγχους στα μαγαζιά όπου σερβίρεται αλκοόλ και στα μικρά πιτσιρίκια, στα πάρκα θα πάνε ?

Ανώνυμος είπε...

η χουντα επισημοποιειται

Ανώνυμος είπε...

ισωσ θα επρεπε καποιος να κανει μαθηματα για το ποιος ειναι αρμοδιος να κανει ελεγχους και που σε αυτον που δημοσιευσε το παρον

Ανώνυμος είπε...

Όχι, η ομάδα ΔΙΑΣ να μη συλλάβει τους "μάγκες" ανήλικους που πίνουν και κάνουν ζημιές... Να επέμβει ο εισαγγελέας και να πάνε φυλακή οι γονείς των παιδιών αυτών για παραμέληση ανήλικου παιδιού. Ας εφαρμοστεί κάποτε ο νόμος!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.