Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Καστοριά: Ξαναζωντάνεψε η Βόρεια Παραλία

Μετά από πολλά χρόνια η περιοχή ξαναγέμισε με κόσμο και θύμισε τις παλιές εποχές όταν αποτελούσε...
το κέντρο της καλοκαιρινής διασκέδασης.

Τα πολύ καλά ομολογουμένως καταστήματα καφέ και εστίασης που βρίσκονται στην περιοχή, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια, αποτελούν σημείο συνάντησης για πολλούς Καστοριανούς. Ειδικά ο δρόμος μπροστά από τα ψαράδικα αποτελεί το πιο «hot spot» σημείο της πόλης αυτή την περίοδο.

Ο κόσμος πλέον πολύς και ο δρόμος μικρός και πολυσύχναστος τόσο για τους πεζούς όσο και για τα αυτοκίνητα. Oι περαστικοί αναγκαστικά κινούνται στο δρόμο, που λόγο της αυξημένης κίνησης πέφτουν επάνω σε αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Καλό θα ήταν ο δήμος να μεριμνήσει για αυτό και ίσως να εξετάσει την προοπτική να πεζοδρομηθεί ο δρόμος και να κλείσει τελείως. Να κινηθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα επιτρέποντας την διέλευση μόνο σε αυτοκίνητα ανεφοδιασμού που θα γίνεται σε συγκεκριμένες και προκαθορισμένες ώρες.

Μπέτσκας

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα δασκαλε

Ανώνυμος είπε...

βρε Μπέτσκα!!! και πωσ θα περνανε οι γαμπροι με τισ κουρσαρες να παιρνουν ματι?...:)

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι απλες κουρσαρες φιλε μου ειναι η επεκταση των πουλιων τους , αν και η εποχη της φιακας εχει περασει.....

Ανώνυμος είπε...

Μπα σε λιγο βλεπω να αρχισει και εκει το κυνηγισαν την νοτια παραλια και να την καταστρεφουν και αυτην

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλωστε ο αντρας πρπει να εχει κινητο,ακινητο αυτοκινητο και πλι ευκινητο....:)
(αν και καποιες μου ειπανε οπου δεις ακριβο αμαξι..κρατα μικρο καλαθι....μουφα ειναι για να παγιδευει......οποτε το μεγεθος της κουρσας δεν συνεπαγεται κ αντιστοιχο γαργαλειο....)

Ανώνυμος είπε...

να πεζοδρομηθεί συμφωνώ απόλυτα!!!!αλλά αυτό το πράγμα που λειτουργούμε σαν πρόβατα δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!!!!!! ήταν "must"η νότια παραλία ...όλοι στην νότια τώρα όλοι στην βόρεια και στριμωχνόμαστε΄σε 3 μαγαζάκια!! έλεος!!! οικονομική κρίση έχουμε, αφού καποιοι μπορείτε και βγαίνετε ακόμα τουλάχιστον στηρίξτε όλους τους μαγαζάτορες..κια νότια και βορεια παραλία και Μαυριώτισσα και προφήτη Ηλία και Αγ.Αθανάσιο και εμπορικό..τόσες καφετέριες έχει η καστοριά!!τόσα μέρη!!!!

Ανώνυμος είπε...

O δρόμος μπροστά στα ψαράδικα που αναφέρεστε, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ πεζόδρομος απο τις 21.00 εως τις 3.00 το βράδυ. Ούτε η Δημοτική αρχή, ούτε η Τροχαία κάνουν κάτι για την τήρηση της πεζοδρόμησης. Να δώ τι θα γίνει άν χτύπα ξύλο συμβεί κάποιο ατύχημα απο κάποιον απο τους ασυνείδητους που παραβιάζουν συστηματικά την σήμανση και μπαίνουν στον πεζόδρομο. Θα τρέχουμε ως συνήθως κατόπιν εορτής να αποδώσουμε ευθύνες, κάποιος θα πάει φυλακή, και το κακό θα έχει ήδη γίνει. Άς σκεφτούμε όλοι πως σε αυτό τον δρόμο κυκλοφορούν παιδιά, και πως άν συμβεί κάτι κακό, μπορεί να συμβεί στο ΔΙΚΟ μας παιδί. Άς τηρήσουμε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, και αυτό φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα . . . τελικά έχετε πολύ γέλιο ρε παιδιά . . . τί άλλο να σκεφτώ . . .κουτσομπόλες έχετε καταντήσει όλοι κ αντί να ασχοληθείτε με το πώς θα περάσετε καλά ασχολείστε με τους άλλους ( εδώ υπάρχει αντίλογος αν κάποιος το θέλει αλλά δεν πειράζει . . . ) κ' όχι με την ουσία του άρθρου ( επίκαιρο κ σωστό κατά την ταπεινή μου άποψη ) . Θα συμφωνήσω μόνο με τον Κο - Κα στο 28 Ιουλίου 2011 9:38 π.μ. , οτι ενώ θεωρητικά εκείνες τις ώρες πρέπει να είναι '' πεζόδρομος '' συνεχίζουν να διέρχονται αυτοκίνητα ( ακόμα κ με γυναίκες οδηγούς που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ΄κουβαλάνε'' φαλλούς - εκτός αν εσείς ξέρετε κάτι παραπάνω - ). Το καλύτερο θα ήταν , χωρίς να προσπαθώ να προσφέρω τεχνογνωσία την οποία δεν διαθέτω , να πεζοδρομηθεί κ να επιτρέπονται ΜΟΝΟ αυτοκίνητα επαγγελματιών ( αποθήκες ποτών , πάγος κτλ ) για να μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι καταστηματάρχες . Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

. . . κ ένα λιγάκι καυστικό σχόλιο για τους παραπάνω κυρίους που τα έχουν βάλει με τα ΄΄μεγάλα΄΄ αυτοκίνητα - αν θέλετε προσδιορίστε τί ακριβώς θεωρείτε ΜΕΓΑΛΟ αυτοκίνητο ή αλλιώς φαλλικό υποκατάστατο - :

α) Μάλλον ανήκετε στην κατηγορία '' το μέγεθος δεν μετράει '' κ απλά προσπαθείτε να παρηγορηθείτε .
β) στο χωριό μου λένε ( ναί από χωριό είμαι ) οτι όσα δεν φτάνει η αλεπού πηδάει κ τα φτάνει . Αντί να σχολιάζετε πικρόχολα απλά προσπαθείστε λίγο παραπάνω στην μάταιη ζωή σας . . . πολύ κλάμα ρε παιδί μου . . . ούτε ο Βασιλάκης Καϊλας τόσο .
γ) Λόγια χωρίς αντίκρυσμα , είτε καλά , είτε κακά , αποτελούν διαφήμιση . . .

Μην μου δίνετε σημασία . . . απλά ξέχασα να πάρω τα χάπια μου σήμερα . . . ;-P

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της βόρειας παραλίας είναι και οι χαμηλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της νότιας! Νομίζω ότι είναι και αυτός ένας από τους λόγους που μαζεύεται πλέον ο κόσμος εκεί... και πολύ καλά κάνουν!!! Ίσως θα πρέπει να προσαρμόσουν ανάλογα τις τιμές και οι καφετέριες της νότιας για να κρατήσουν κόσμο...

fake :p

Ανώνυμος είπε...

νομιζο οτι οι τιμες ειναι ιδιες 2,5ευρω κανει η μικρη βαρελισια και στιν νοτια και τα υπολοιπα δεν εχουν διαφορα, αν πουμε οτι στην βορια δεν κερνανε τιποτε αλλα στιν νοτια κερνανε.
6,00ευρω κανει το ποτο στην νοτια και συνηθως το κρατανε 5,00, στιν βορια κανει 5,00 και οσα και να παρεις τα πληρωνεις αρα νομιζουμε οτι εχει διαφορα.Της πιατελες στην νοτια της κερνανε αλλα στιν βορια της πληρωνουμε...

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ζωντανεψε η βορια παραλια ...αλλα τι θα γινει μ το δημαρχο ρε παιδια που καθε μεσημερι ποτιζει τα παρκα και ψαχνουμε παγκακι ν καθησουμε...ελεος δηλ!! το ξερω ειναι ασχετο μ το θεμα αλλα δεν ηξερα που ν το πω :P....

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ακουσαν οι αρχες εμαθα πως ψηφιστηκε η πεζοδρομιση στα ψαραδικα αντε να κανουμε καμια τσαιραδα ανετα... επρεπε να ειχε γινει καιρο πριν μπραβο....

Ανώνυμος είπε...

Κ πολυ καλα εκανε κ εγινε στεκι,καιρος ηταν να ξαναβρει την αιγλη της αυτη η πλευρα! Οσο για τα μεγαλα αυτοκινητα που διερχονται.. ,εσεις τι ειστε,μυγα στον τοιχο τους .. πρωην γκομενακια τους.. η' νταβατζιδες στ'@@@@δι@ τους? κλασσικοι γραφικοι μ@λκς,κομπλεξικοι καστοριανοι που οπως παντα,το θαψιμο παει ''συννεφο'' κ αν εχουν καποιοι,καλα κανουν κ εχουν,δν σας ζητησαν δανεικα.., δουλευουν κ τα πληρωνουν ενω εσεις κωλοβαρατε ολη μερα πινωντας καφεδες κ περιμενετε μηπως κ περασει κανα γκομενακι.. ασχοληθειτε με τιποτ'αλλο κ αφηστε τις κατινιες,αυτα μας "εφαγαν"

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω, το θεμα δν ειναι τα αυτοκινητα, τα οποια λογικο να περασουν εφ'οσον δν ειναι πεζοδρομος.. οποτε..? το προβλημα σας ποιο ειναι? ο δρομος.η παραλια, η' οτι δν εχετε αναλογο αμαξι...? καντε καμια δουλεια να βγειτε απ'τη μιζερια που σας δερνει κ φτανει ασχολειστε με ανθρωπους που δν τους φτανετε..! ο ενας προσπαθει να βγαλει το ματι του αλλου απο ζηλια κ μονο. αλλα, τι να πω? μονο ετσι μπορειτε να ειστε.. γι'αυτο δν πατε μπροστα κ γενικοτερα δν παμε σαν πολη.. με τους αχρηστους της δημοτικης αρχης..

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.