Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν οι" Γιορτές της Γης" στη Βλάστη

Οι γνωστές «Γιορτές της Γης» άνοιξαν χθες το απόγευμα τις πύλες τους στη Βλάστη Κοζάνης. Πρόκειται για μια πολυπολιτισμική γιορτή η οποία διοργανώνεται για 11 χρονιά, όπου περιλαμβάνεται συναυλιακό πρόγραμμα με γνωστά ονόματα της ελληνικής και βαλκανικής μουσικής σκηνής,
παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους καθώς και συζητήσεις, σεμινάρια, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, κουκλοθέατρο, παζάρι βιολογικών προϊόντων και παρουσιάσεις δράσεων από περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου από τις 9.30 το βράδυ θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα Ρομένγκο από την Ουγγαρία και Κοταράσκι Μπάντ από την Βουλγαρία, ενώ σειρά θα πάρουν το Σάββατο 16 Ιουλίου επίσης από τις 9.30 το βράδυ οι Χαϊνηδες και η ΚΑΛ από το Βελιγράδι. Η είσοδος στο φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται από το Δήμο Εορδαίας και την τοπική Κοινότητα Βλάστης, με την συνδρομή της εταιρείας περιβαλλοντικής έρευνας και ενημέρωσης Οικοτοπία, ανέρχεται στα 10 ευρώ το ημερήσιο εισιτήριο, 18 ευρώ το διήμερο και 30 ευρώ για όλο το τετραήμερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.