Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Διόρθωση στο δημοσίευμα «Έκκληση από τα Παρασπουρτζούκια»

Γίνεται γνωστό ότι η έκκληση συμπαράστασης που δημοσιεύτηκε στις 31-6-2011 στον τοπικό τύπο και σε κωπηλατικά blogs και ιστοσελίδες εκφράζει...
την ανάγκη των μελών του συλλόγου μας να εκδηλώσουμε την ηθική και μόνον συμπαράστασή μας και σε καμία περίπτωση την υλική, στο ατυχές γεγονός του συναθλητή μας, μέλους μας και συμπολίτη μας Κώστα Πουλιόπουλου. Επειδή εκ παραδρομής αναφέρθηκε αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, δηλώνουμε ότι δεν ισχύει και ζητούμε συγνώμη γι αυτό.

Με εκτίμηση
Σύλλογος Παλαιμάχων Κωπηλατών Καστοριάς
« Τα Παρασπουρτζούκια »

-----------------------------------------------
ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΕΜΑΧΩΝ ΚΩΠΗΛΑΤΩΝ ʽʼΤΑ ΠΑΡΑΣΠΟΥΡΤΖΟΥΚΙΑʼʼ

Η δημοσίευση συμπαράστασης από τον σύλλογο παλαιμάχων κωπηλατών είναι δεκτή ως προς το ηθικό μέρος και όχι ως προς το υλικό. Οι αγαπητοί συναθλητές ίσως από υπέρμετρη αλληλεγγύη χωρίς την δική μου συγκατάθεση θέλησαν να υπερθεματίσουν και πέραν από την ηθική στήριξη συμπεριέλαβαν και την υλική, πράγμα που εμένα με βρίσκει τελείως αντίθετο. Παρακαλώ το σύλλογο παλαιμάχων να περιορισθεί στην ηθική συμπαράσταση και να απαλείψει την υλική. Επομένως τα περί τραπεζικών λογαριασμών δεν ισχύουν και παρακαλώ τον σύλλογο παλαιμάχων να διορθώσει και το δικό του δημοσίευμα.

Με εκτίμηση
Κώστας Πουλιόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.