Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σταθμός στην Εγνατία Οδό (φωτογραφίες)

Σίγουρα σας έχει τύχει να ξεκινήσετε για Θεσσαλονίκη και κάποια φορά να μην υπολογίσατε τη βενζίνη και το κόκκινο λαμπάκι να σας έκανε τα νεύρα σας σμπαράλια...
θα φτάσει, ή δε θα φτάσει. Και αν ήταν μέρα και καθημερινή έχει καλώς, μια παράκαμψη και με λίγη αναζήτηση το πρόβλημα λυνόταν. Αν ήταν όμως νύχτα Κυριακής τί κάνεις; Πάλι να θες να κάνεις την ανάγκη σου και να σφίγγεσαι και να μετράς αντίστροφα τα χιλιόμετρα και να μην έχουν τελειωμό.

Ευτυχώς εδώ και ένα μήνα και κάτι, ξεκίνησε στην «Εγνατία οδό» σταθμός ανεφοδιασμού και εστίασης και τα παραπάνω θα συμβαίνουν πλέον σπανιότερα. Ένα αίτημα όλων των οδηγών από τότε που δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Όσοι ταξιδέψατε θα τους προσέξατε, ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, πριν τον κόμβο της Αλεξάνδρειας, περίπου 130 χμ. ακόμα για Καστοριά ή 285 για Ηγουμενίτσα, ένας σταθμός για κάθε πλευρά κατεύθυνσης. Ανήκουν σε γνωστή αλυσίδα ειδικευμένη στο χώρο που έχει ανάλογες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με κοντινότερη σε μας, έως τώρα, αυτή στον Κορινό Κατερίνης.

Διαθέτει ελληνικό εστιατόριο, ταχυφαγείο, μίνι μάρκετ με επιλεγμένα προϊόντα, χώρο αναψυχής για παιδιά και πρατήριο βενζίνης.

Για τους ξένους, κυρίως αυτούς που έρχονται από ή κατευθύνονται στην Ηγουμενίτσα αποτελεί σωτήρια λύση, όπως δήλωσε στον Μπέτσκα τούρκος οδηγός νταλίκας, αλλά και ζευγάρι Ολλανδών τουριστών.

Μπέτσκας







19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραια διαφημηση κανετε αλλα για τισ τιμεσ που εχουν δεν αναφερετε τιποτα...οι τιμεσ ειναι υπερβολικα υψηλεσ ..εκμεταλευοντε του ταξιδιωτεσ

Ανώνυμος είπε...

20 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpetska ebales tzampa benzini gia auto to artho?xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τώρα τι είναι; διαφήμιση η ρεπορτάζ;πλάκα μας κάνετε;Μας υποτιμάτε; Κάντε διαφήμιση αλλα όχι με δήθεν ρεπορταζ.Κρίμα που λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο.Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

παιδια ειναι φωτια το συγκεκριμενο. αλιμονο αν σταματησει καποιος εκει την πατησε.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Μπέτσκα με τις "αρπαχτές" σου.
Και εις ανώτερα..

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε και φωτογραφίες απο τις τουαλέτες και την καντίνα έξω απο τα γρεβενά

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο δημοσίευμα. Και δεν είναι το μόνο δημοσίευμα των τελευταίων μηνών. Το σύμπλεγμα της επαρχίας δεν ξεκολλάει εύκολα. Είναι στο DNA τελικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΝΗΡΟ ΕΧΕΤΕ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙ^ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ.ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ..................

Ανώνυμος είπε...

O,H *ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ*ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΕΠΑΡΧΙΟΤΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΘΕΜΙΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

είναι σημαντικός ο σταθμός αλλά οι τιμές ειναι πολύ υψηλές ρωτήστε όμως και εμένα τον επαγγελματία για το πόσο σημαντικό ειναι να υπάρχει σε ένα δρόμο τέτοιο ένα μέρος να πιεις καφέ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ¨ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ¨ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ¨ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΜΟΣ¨ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ.ΚΑΤΙ Σ΄ΕΝΟΧΛΕΙ.ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟ.
Α Ν Α Γ Ν Ω Σ Τ Η Σ

Ανώνυμος είπε...

Προβοκατόρικο το απαράδεκυο άρθρο σου αλλα χειρότερα τα προβοκατόρικα σχόλια που κάνουν δήθεν αναγνώστες μπέτσκα μου.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Τέτοιες πρακτικές θα σου γυρίσουν μπούμεραγκ ο κόσμος δεν ειναι χαζός.όσο τα περι ανταγωνισμού που γράφεις στο σχόλιό σου ανάξιο σχολιασμού.γιατι σε φτύνουν και συ νομίζεις οτι βρέχει.

Ανώνυμος είπε...

Υποβιβαζει πολυ το επιπεδο της οποιας αντιπαραθεσης ο, η,περι σαλιου αναφερομενος-η.Κριμα.Η ανωνυμια και το βοηθουν την αυθαδεια.Την αλλη φορα μπορει να υπογαψω με το ονομα μου για να καταλαβεις οτι ειμαι ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.Κανε και εσυ το ιδιο.Δεν το ελπιζω ομως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ όταν μας παρουσιάζεις τέτοια δημοσιεύματα με έμμεση διαφήμιση και δεν έχεις την ευγένεια να το παρουσιάσεις σαν κανονική διαφήμιση που είναι και θεμιτό, αλλά κρύβεσαι πίσω από δήθεν ρεπορτάζ, δεν υποβιβάζεις το δικό σου επίπεδο;Προφανώς σκέφτεσαι ότι απευθύνεσαι σε χαζούς.Και το χειρότερο όλων ότι συνεχίζεις να απαντάς και προσπαθείς να μας πείσεις , γιατί Μπέτσκα μου;

Μπέτσκας είπε...

Αγαπητοί Αναγνώστες

Τακτική του blog είναι να μην απαντάμε σε πικρόχολα σχόλια αλλά θα γίνει μια εξαίρεση στο συγκεκριμένο post για να λυθούν κάποιες απορίες…

Το συγκεκριμένο άρθρο, γιατί για άρθρο πρόκειται, το έστειλε συνεργάτης του mpetskas.blogspot σταματώντας στον συγκεκριμένο σταθμό καθώς ξεκινούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο ίδιος μίλησε και με κάποιους ταξιδιώτες οι οποίοι ήταν αρκετά ευχαριστημένοι και κάποιους επαγγελματίες, που περνούν τον περισσότερο χρόνο στον δρόμο, και θεωρούν τέτοιους σταθμούς απαραιτήτους.

Το άρθρο μου φάνηκε ευχάριστο και μιας και τόσα χρόνια δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στην περιοχή μας, το δημοσίευσα.

Το θεωρώ απίθανο σταματώντας μια και μοναδική φορά ο συνεργάτης μας να επωφελήθηκε από το άρθρο. Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας άλλωστε, θα γέμιζε βενζίνη ή θα έδινε τζάμπα γεύμα ή οτιδήποτε, σε κάποιαν τυχαίο περαστικό.

Όσο για τις τιμές το ποιο πιθανό να βρίσκονται στα ύψη όπως σε οποιαδήποτε στάση σε εθνική οδό. Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να σταματήσει οπουδήποτε και να ψωνίσει οτιδήποτε.

Το να σχολιάζω σαν ανώνυμος, όπως κάποιος αναγνώστης ισχυρίστηκε, το θεωρώ τελείως ανήθικο και πιστεύω πως όλους αυτούς τους μήνες που λειτουργεί το blog δεν έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες
Μπέτσκας

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπέτσκα για IQ ραδικιού μας περνάς. Πλάκα μας κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

1ον Που τα είδες τα πικρόχολα σχόλια;όλοι αντιδράμε στο ψεύτικο και δήθεν
2ον Μήπως ο ίδιος συνεργάτης έκανε και το αφιέρωμα στο Opening του Βάτραχου;Όλος τυχαία βγήκε ένα βράδυ απο το σπίτι και είπε για να βγάλω κάποιες φωτογραφίες να τις στείλω στο Μπέτσκα.
3ον" Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας άλλωστε, θα γέμιζε βενζίνη ή θα έδινε τζάμπα γεύμα ή οτιδήποτε, σε κάποιαν τυχαίο περαστικό.'" με αυτό τι θέλει να μας πεις;Ποιό το νόημα;Ξεκαθάρισέ το
4ον Αφου δεν είναι διαφήμιση και είναι άρθρο γιατί βγάζεις ανακοίνωση και δικαιολογείς τις υψηλές τιμές και τις συγκρίνεις με άλλες επιχειρήσεις στην Εθνική;
5ον Αν και πάλι δεν συνηθίζεις να απαντάς γιατί το κάνεις τώρα και απαντάς στο σύνολο των σχολίων που έχουν γίνει για το θέμα;Αν δεν σχολιάζεις ανώνυμα ποιός ο λόγος να βγείς και να πεις οτι δεν το κάνεις εσύ;Τι σε έσπρωξε να δικαιολογηθεις και να υπερασπιστείς με τόσο ζήλο το παραπάνω άρθο;Περιμένω τις απαντήσεις σου

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβω εστω οτι ο μπετσκας κανει διαφημηση και εστω οτι πηρε και καποια φραγκα...εσας ολους τις σας κοφτει??δηλαδη μην δειτε ανθρωπο να κανει χαϊρι αμεσως να τον φατε και να κατηγορησετε..αμαν με αυτην τη ψωροζηλια προς τους συνσνθρωπους μας,ας ημαστε ολοι μαγκες να μπορουμε να βρουμε εξυπνους τροπους να βγαζουμε ευκολα φραγκα χωρος κοπο κ οχι να προπσαθουμε να βγαζουμε τα ματια αυτων που προοδευουν
υγ. και εγς ταξιδεψα και εκανα σταση στο συγκεκριμενο καταστημα κ πληρωσα τη βενζιη 20 λεπτα πανω και καλα να παθω γιατι δε προνοησα να βαλω στη πολη μου πριν ξεκινησω το ταξιδι μου
"καποια"

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.