Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Από σήμερα το οικογενειακό επίδομα σε δίτεκνους


Συνεχίζεται η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΑΕΔ και από σήμερα σειρά παίρνουν οι δικαιούχοι με δύο παιδιά. Ακολουθούν από την 1η Σεπτεμβρίου οι δικαιούχοι με ένα παιδί ενώ από τις 10 Ιουνίου το επίδομα λαμβάνουν οι δικαιούχοι με τρία παιδιά.

Το επίδομα δεν δικαιούνται οι...μισθωτοί που βάσει της συλλογικής σύμβασης λαμβάνουν από τον εργοδότη μεγαλύτερο ποσό επιδόματος παιδιών από εκείνο που χορηγεί ο Οργανισμός μέσα από τον ειδικό λογαριασμό (ΔΛΟΕΜ).
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του επιδόματος είναι η πραγματοποίηση 50 ημερών εργασίας τον προηγούμενο χρόνο ή δίμηνη τακτική επιδότηση λόγω ανεργίας ή δίμηνη συνεχή ανικανότητα για εργασία.

newpost.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιό επίδομα θα πάρουν οι τρίτεκνοι ? Πήραν ένα ραβασάκι από το κοινωνικό κράτος του ΠΑΣΟΚ που τους πληροφορεί ότι επειδή μειώθηκε αναδρομικά το επίδομα , δεν θυμάμαι από πότε και πόσο , οι τρίτεκνοι τους χρωστάνε κιόλας 250 € , ως "αχρεωστήτως καταβληθέντα" και για τον λόγο αυτό μέχρι να συμψηφιστεί το ποσόν αυτό να ξεχάσουν το επίδομα . Μέχρι εκεί έφτασε η αναξιοπρέπεια αυτού του κράτους ? Από αυτά τα λεφτά θα σωθεί η οικονομία μας ? Και μετά έρχεται και ο Πρόεδρος της βουλής - βουλευτής μας - να μας πείσει ότι το μεσοπρόθεσμο δεν θα θίξει τους μικρομεσαίους . Μάλλον τα τριτεκνικά επιδόματα σε έλληνες με υψηλά εισοδήματα δινόταν και δεν το πήραμε χαμπάρι . Μέχρι που άραγε θα φτάσει η αναλγησία αυτής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης ? Πού και να μην ήταν σοσιαλιστική !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.