Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ακυρώνεται η περιοδεία της Μαρινέλλας.

Ακυρώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης "Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ" με θέμα τη ζωή της μεγάλης ελληνίδας τραγουδίστριας και πρωταγωνίστρια την ίδια.

Μετά την ακύρωση των εμφανίσεων της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για τεχνικούς λόγους ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιήσει καμία από τις υπόλοιπες εμφανίσεις της, διακόπτοντας άδοξα την καλοκαιρινή της περιοδεία.
Το κοινό της Καστοριάς μάλλον στάθηκε τυχερό και πρόλαβε να δει την μεγάλη τραγουδίστρια στην εμφάνιση που είχε πραγματοποίηση στο στάδιο της πόλης στις 28 Ιουνίου.

Από τότε η περιοδεία της πήρε την "κάτω βόλτα" καθώς ακύρωσε την μια από τις δύο συναυλίες που είχε προγραμματίσει στα Γιάννενα ,τις συναυλίες της σε Άρτα ,Πρέβεζα και Αγρίνιο πραγματοποιώντας μόνο αυτή της Πάτρας που όμως δεν είχε τον αναμενόμενο κόσμο.Στη συνέχεια ακύρωσε την περιοδεία της στην Κρήτη και πάλι για τεχνικούς λόγους.'Ετσι φτάσαμε στην ακύρωση ολόκληρης της καλοκαιρινής της περιοδείας που θα μετρήσουμε 33 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα εντούτοις πραγματοποιήθηκαν οι 8.

Πάντως οι λόγοι για τους οποίους ακυρώθηκε η περιοδεία δεν έχουν γίνει γνωστοί αλλά πιθανολογείται ότι η χαμηλή ζήτηση για τα εισιτήρια απείχε κατά πολύ από τις προσδοκίες των διοργανωτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.