Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οι αγανακτισμένοι του Facebook «κράζουν» τα κανάλια!


αταιγισμός από μηνύματα Αγανακτισμένων αυτή την ώρα στο Facebook, τα οποία μιλούν για προβοκάτσια των καναλιών, τα οποία όπως πάντα έχουν έναν μοναδικό τρόπο να προσαρμόζουν την πραγματικότητα στα… μέτρα τους!!!

Διαβάστε τα μηνύματα των Αγανακτισμένων:Έχει αρχίσει τρελή διαστρέβλωση των οποιονδήποτε γεγονότων !!!!! Μην ακούτε τίποτα…. πάνε να μας διαλύσουν για τη Κυριακή. Έχουν φοβηθεί απίστευτα. Θα κάνουν τα πάντα για να μη πάει ο κόσμος. Κατεβαίνουν από όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα!!!!!! Δεν θα μπορέσουν να το διαχειριστούν όλο αυτό . ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!

Η κλεψιά και η αυθερεσία ειναι «δημοκρατία». Η αγανάκτηση και η διαμαρτυρία ειναι «τραμπουκισμός» Α ρε λαμόγια δημοσιογραφάκια πουλημένα σκουλήκια..Έρχεται η σειρά σας..

Προσοχή! Κάποιοι προσπαθούν να προβοκάρουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαμαρτυρίας μας μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια… Ψάχνουν αφορμή για να προσδώσουν άλλο χαρακτήρα στο κίνημα και να αναλάβουν τα ματ… Προσοχή λοιπόν… Οι υπεύθυνοι του γκρουπ καλό θα ήταν να προλάβουν τέτοιες ενέργειες με σωστήενημέρωση και προβολή…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.