Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Tο καλοκαίρι της Kαστοριάς έχει αρώμα εθελοντισμού.


Επειδή ο καναπές κοντεύει να καθιερωθεί ως «Εθνικό Έπιπλο» της αδράνειας μπροστά στην τηλεόραση και το ίντερνετ αποφασίσαμε να οργανώσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ...«Σάκης Δημοβίτης» προς τιμή ενός πρόωρα χαμένου μέλους της οργάνωσης. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει κινηματογραφικές προβολές. θεταρικά δρώμενα και συναυλίες με τοπικά μουσικά σχήματα ενώ προσπαθούμε να φέρουμε και καλλιτέχνες ευρύτερου βεληνεκούς.

Αν είστε μουσικό σχήμα,θεατρική ομάδα ή ακόμα αν έχετε να προτείνεται τις δικές σας ιδέες είμαστε ανοιχτοί σε κάθε φωνή για να το συζητήσουμε και αν γίνεται να το υλοποιήσουμε.

Θα θέλαμε οι συμμετοχές σας να προωθούν και τα ιδανικά της οργάνωσης για την διαφορετικότητα,την κοινωνική περιθωριοποίηση και την οικολογία αρκεί αυτό να μην δεσμεύει απο την πλευρά μας την ελεύθεη έκφραση.

Οι πρώτες ημερομηνίες είναι για Σάββατο 23 Ιουλίου στο «θέατρο του βουνού» της Καστοριάς και αναμένουμε προτάσεις σας για να διαμορφώσουμε πρόγραμμα.
Φυσικά μπορούν να συμμετάσχουν και ομάδες εκτός νομού Καστοριάς και θα ήταν τιμή μας να τις φιλοξενήσουμε στη πόλη μας..

Περισσότερη και αμεσσότερη ενημέρωση στο γκρουπάκι του facebook στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=45819194154

Και στην εναλλακτική ιστσελίδα της οργάνωσης εδώ:
http://ethelontiki-kastoria.tripod.com/News.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.