Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Γιορτή λήξης του Γυμνασίου Κορησού (φωτογραφίες)

Η γιορτή λήξης του Γυμνασίου Κορησού έγινε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Καθηγητών και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου...
Στην αρχή αφού καλωσόρισε ο Διευθυντής του σχολείου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Γ. Τζαχαλής μίλησε για την ιστορία του Γυμνασίου και τίμησε τους δωρητές του κ. Κολλάρα και αδερφούς Κωνσταντινίδη. Επίσης, τον απερχόμενο Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Β. Κωνσταντίνου και τη φιλόλογο κ. Α. Κάρκου για την πανελλήνια διάκρισή της από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Στη συνέχεια τιμήθηκε η αθλητική ομάδα του σχολείου και οι νικητές των αθλοπαιδιών που προηγήθηκαν. Ακολούθησε ο απολογισμός του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Εφηβικές Συμπεριφορές» από τις Ελισάβετ Πνευμονίδου, Ελένη Τσόπρα και την εμψυχώτρια του Προγράμματος Αρετή Κάρκου και προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πρόγραμμα από τη Γ΄Γυμνασίου. Τα παιδιά σχολίασαν και τίμησαν τους καθηγητές τους, τραγούδησαν με την καθοδήγηση του καθηγητή τους της μουσικής Δ. Μπρόβα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Γιώργου Μήτσιου, προβλήθηκε φωτογραφικό υλικό. Το υλικό το ετοίμασε με τα παιδιά η καθηγήτρια των αγγλικών κ. Κωνσταντινιά Μυλωνά. Παρουσιάστηκε επίσης φωτογραφικό υλικό από όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου για το σχολικό έτος 2010-2011 που το ετοίμασε ο καθηγητής των μαθηματικών Κ. Κωνσταντίνος Ζυγούρης. Και ο Σύλλογος Γονέων έδωσε τα καθιερωμένα αναμνηστικά στους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου που φιλοτέχνησε ο κ. Κώστας Σαμαράς. Η ζωντανή μουσική που ακολούθησε με παραδοσιακούς σκοπούς ξεσήκωσε όλον τον κόσμο.

Στην αυλή χώρο του σχολείου υπήρχε έκθεση των έργων των παιδιών της Τεχνολογίας ( καθηγητής ο κ. Γρηγόρης Ζέζος) και των Καλλιτεχνικών ( καθηγήτρια κ. Αικατερίνη Μελισσανίδου).Τα παιδιά με την καθηγήτριά τους της Οικιακής Οικονομίας κ. Σοφία Τσαντηρίδου ετοίμασαν και κέρασαν τον κόσμο με γλυκό.










1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε!!!
Αρετή Κάρκου, φιλόλογος του Γυμνασίου Κορησού

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.