Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ACTIVE MEMBER LIVE ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ 16/7/2011‏

Έφτασε η ώρα να πούμε και κάτι καλό. Μερικά παιδιά του χωριού κατάφεραν σε λιγότερο από 1 χρόνο να κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Μόλις 1 χρόνος πέρασε από την στιγμή που μια παρέα νέων αποφάσισε να αναλάβει τις τύχες του πολιτιστικού συλλόγου Ασπροκκλησιάς. Αν δεν βρισκόταν αυτά τα παιδιά ίσως σήμερα να μην υφίσταται Π.Σ Ασπροκκλησιας. Χωρίς να θέλω να μειώσω προηγούμενα Δ.Σ. αυτά τα παιδιά δεν μείνανε στα λόγια, αλλά με πραγματική όρεξη για δουλειά κατάφεραν :

Συνέχισαν με επιτυχία την δημιουργία τράπεζας αίματος του συλλόγου, με την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία τον Γενάρη του 2011 και την δεύτερη στην οποία πρέπει να συμμετάσχουμε περισσότεροι από την πρώτη όπου είχαμε μαζέψει κάτι παραπάνω από 20 φιάλες. Η επόμενη λοιπόν ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας είναι η 28 Ιούνη 2011 από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, δικαιολογίες δεν υπάρχουν όπως λέει και η αφίσα του συλλόγου.
Σε λιγότερο από 10 μέρες να διοργανώσουν διήμερο εκδηλώσεων με παραδοσιακή μουσική τον Ιούλη του 2010.
Βραδιά έντεχνης και ροκ μουσικής τον Δεκέμβρη του 2010 στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού.
Έγινε προσπάθεια για να λειτουργήσει εκ νέου το χορευτικό του συλλόγου που ενώ είχε ξεκινήσει πολύ καλά πριν 10 χρόνια, έσβησε σαν πυροτέχνημα, αλλά καλό πυροτέχνημα από τα μεγάλα που λέμε. Ξεκινά λοιπόν και το χορευτικό στις αρχές του Ιούλη με 2 τμήματα μάλιστα, ενηλίκων και για παιδιά.
Δεντροφύτευση με τα παιδιά των σχολείων Ασπροκκλησιας σε διάφορα σημεία του χωριού την άνοιξη του 2011.
Ερχόμαστε στο σήμερα αφιερώνουν τα παιδιά μέρες και νύχτες από τον ελεύθερο τους χρόνο για την μεγάλη συναυλία των ACTIVE MEMBER αλλά δεν έχουν ξεχάσει το τριήμερο εκδηλώσεων στις αρχές Ιούλη. Τα πάντα είναι έτοιμα για 1-2-3 Ιούλη. Παρασκευή 1 Ιούλη παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα του Π. ΝΤΙΜΤΣΙΟΥ Σάββατο 2 Ιούλη παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα του Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και Κυριακή 3 βραδιά με έντεχνη και ροκ μουσική ΕΧΙΔΝΑ.
Η μεγάλη στιγμή έρχεται στις 16 Ιούλη με την μεγάλη συναυλία των ACTIVE MEMBER στο γήπεδο του χωριού . Το εγχείρημα μεγάλο, αλλά επιτυχία είναι λίγο παραπάνω από σίγουρη, γιατί πολύ απλά οι σπόνσορες της εκδήλωσις θα είμαστε εμείς οι ίδιοι μαζί με όλους εσάς που θα μας κάνετε την τιμή. Τα έσοδα όπως είναι γνωστό θα διατεθούν στον Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Καστοριάς. Ελάτε να απολαύσουμε ένα γκρουπ που έχει ξεφύγει από τους νταβατζήδες της ΑΕΠΙ, που δεν παίζει με λεφτά που προέρχονται από των κρατικό κουρμπανα αλλά ούτε αυτά των κεφαλαιοκρατών. Ελάτε να ακούσουμε τους ανθρώπους που κάναν πίσω σε πολλά θέματα απλά γιατί η εκδήλωση είναι προς τιμή ατόμων που δεν έχουν ανάγκη από πολλά πράγματα παρά μόνο να τους δίνεις την δυνατότητα να συμμετέχουν . Ελάτε να ακούσουμε στιχάκια βγαλμένα από την ζωή, τραγούδια γραμμένα που από μόνα τους θα μπορούσαν να είναι η βάση για το συνταγματικό δίκαιο της χώρας, κραυγές που χτυπάνε σαν γροθιά τα πλευρά του σάπιου αυτού συστήματος. Ελάτε να ακούσουμε ήχους και στιχάκια που δεν σε παραπέμπουν στα γνωστά, σεξ ντραγκς και καράτε, αλλά σε φτιάχνουν τόσο δυνατό που θέλεις να αλλάξεις των κόσμο για πάντα και πάντα.

Πηγή:zoistochorio.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.