Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Καστοριά: Ξεκίνησε το 6ο Πανελλήνιο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου (φωτο.)

Ξεκίνησε το πρωί το 6ο Πανελλήνιο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΚΡΟΝΟΣ στην Καστοριά, στο αθλητικό κέντρο Νικολάου (στη Λεύκη). Όπως δήλωσε στον Μπέτσκα ο γενικός και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Παναγιώτης Μπαμπούλης: «Λαμβάνουν μέρος 38 Ακαδημίες ποδοσφαίρου με συνολικά πάνω από...1500 συμμετέχοντες. Είναι η πιο πετυχημένη διοργάνωση του θεσμού, η οποία ξεκίνησε το πρωί, και θα συνεχιστεί για σήμερα έως τις 20:30 (καιρού επιτρέποντος). Το τουρνουά δεν είναι διαγωνιστικό (οι αγώνες διαρκούν 25’), όλα τα παιδιά είναι νικητές και σε όλους απονέμονται αναμνηστικά έπαθλα, κάθε μεσημέρι στις 14:00. Σημασία έχει η συμμετοχή και το Ευ Αγωνίζεσθε».

Να σημειώσουμε επίσης ότι κάποιες αποστολές θα διανυκτερεύσουν στην Καστοριά, συνδυάζοντας τους αγώνες με διακοπές. Από την Καστοριά μετέχουν 10 ομάδες, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες αποστολές έχει έρθει και η ομάδα pre-junior του ΠΑΟΚ. Αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί στα 6 γήπεδα του αθλητικού κέντρου Νικολάου.

Οι ομάδες από το νομό μας είναι:

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
ΚΑΣΤΩΡ
ΠΑΝΑΡΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
ΚΟΡΗΣΣΟΣ
ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΙΣΠΗΛΙΟ

Μπέτσκας








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.