Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αποχαιρετιστήριο party του Α.Γ.Σ. Καστοριάς


Ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς διοργανώνει αποχαιρετιστίριο party το Σάββατο 28 Μαϊου στο Domus Club. και καλεί όλο το φίλαθλο κοινό και όσους αγαπουν και στηρίζουν την ομάδα να δώσουν το παρών.H εκδήλωση αυτή γίνεται απο τους ανθρώπους του συλλόγου με την ευκαιρεία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου το party αυτό να συνδυαστεί με την άνοδο της ομάδας μας στις μεγαλύτερες κατηγορίες..

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι θα γιορτασουμε;που η αγαπημενη μας και ιστορικη ΚΑΣΤΟΡΙΑ παιζει στην Δ Εθνικη Κατηγορια;Μηπως θα γιορτασουμε την παραμονη μας στην κατηγορια;Μηπως θα γιορτασουμε την οικονομικη "ανασταση" της ομαδας μας;Δηλαδη με λιγα λογια οι εκπροσωποι της αγαπημενης μας ομαδας αφου πετυχαν τους στοχους τους διοργανωνουν συνεστιασεις η "παρτυ" για να γιορτασουν.Δεν θα συνεχισω να κανω πικροχολα σχολια για να μην σας χαλασω την γιορτη και το παρτυ σας.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.Με εκτιμηση Παντελης Διαμαντης

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.