Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εκδήλωση για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.‏

Ο Δήμος Καστοριάς- Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού και η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς διοργανώνουν μουσική εκδήλωση την Κυριακή 29 Μαϊου και ώρα 18.30 στον Ι.Μ. Ναό με ύμνους και άσματα σε συνεργασία με τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καστοριάς «Ο Αγ. Μηνάς» και τον Σύλλογο Ιεροψαλτών της Ι. Μ. Καστοριάς «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.
Θα προηγηθεί ο Εσπερινός στις 18:30, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και το Μνημόσυνο Του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των Πεσόντων κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

1 σχόλια:

apos είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ :
Οι επετειακές εκδηλώσεις για την 58η επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης , περιλαμβάνουν α) μνημόσυνο και εσπερινό που θα χοραστατήσει ο Σεβασμιώτατος στην Μητρόπολη Καστοριάς , β) μουσική εκδήλωση με τη συνεργασία της σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ι.Μ. Καστοριάς και του συλλόγου ιεροψαλτών της Ι.Μ. Καστοριάς .
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ?
Σαν καθαρό καπέλωμα δεν σας φαίνεται ?

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.