Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καστοριά: «Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον»

Το ΚΠΕ Καστοριάς οργανώνει διήμερες εκδηλώσεις με τίτλο: «Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον» για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που θα συνοδεύονται από τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας...
(παππούδες και γιαγιάδες).

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις 28 και 29/5/2011 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Περιβαλλοντικό Πάρκο του Δήμου Καστοριάς που περιβάλλει το ΚΠΕ Καστοριάς.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας.

Συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από τα: 2ο, 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 9ο,10ο,11ο Νηπιαγωγεία Καστοριάς, 1ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού, Νηπιαγωγείο Κορομηλιάς, Νηπιαγωγείο Γέρμα, Νηπιαγωγείο Μαυροχωρίου, καθώς και η Υπεύθυνη Π.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Στο διήμερο των εκδηλώσεων θα υλοποιηθεί σειρά δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που θα εμπλέκουν τους μικρούς μαθητές και τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας σε περιβαλλοντικά θέματα με αναφορά στη λίμνη της Καστοριάς, στο Περιβάλλον γενικότερα, στο Δάσος και στην Ανακύκλωση. Συνολικά για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του διημέρου θα δραστηριοποιηθούν μαζί με την Π.Ο. του ΚΠΕ Καστοριάς 26 εκπαιδευτικοί.

Αναμένεται ότι περισσότεροι από 300 μικροί μαθητές και οι αντίστοιχοι συγγενείς τους τρίτης ηλικίας θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του διημέρου.

Στους μικρούς μαθητές θα δοθούν αναμνηστικά της ημέρας και στους εκπαιδευτικούς που θα δραστηριοποιηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στις ανωτέρω δράσεις.

Σας περιμένουμε όλους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.