Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αύριο ο Υπουργός κ.Σκανδαλίδης στην Καστοριά – Το πρόγραμμα

Ο κ.Σκανδαλίδης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο Σάββατο την Καστοριά στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Δυτ. Μακεδονία. Τα πιο σημαντικά προβλήματα που αναμένεται να τεθούν...
στον Υπουργό από την Π.Ε Καστοριάς ,είναι η ένταξη μεγάλων έργων στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» , η δυσκολία πολλών κτηνοτρόφων να ενταχθούν στα Σχέδια Βελτίωσης , οι Αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ , αλλά και οι ελλείψεις σε κτηνιάτρους και η υπολειτουργία των κτηνιατρείων της Δυτ.Μακεδονίας.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς από την πλευρά του θα καταθέσει υπόμνημα στον Υπουργό για θέματα όπως το μητρώο αγροτών, τις επιδοτήσεις των παραγωγών, την άδεια λειτουργίας των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, την αγροτική οδοποιία, καθώς και την κατασκευή παράλληλων έργων αναδασμού και αρδευτικών δικτύων.

Από την μεριά του ο κ.Σκανδαλίδης θα μιλήσει τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα Παρασκευή όσο και στην Π.Ε. Καστοριάς για το «καλάθι των αγροτικών προϊόντων». Στόχος του Υπουργείου είναι ο εντοπισμός των προϊόντων που παράγει η κάθε Περιφέρεια ώστε να υποστηριχθούν από μια σειρά συγκεκριμένων δράσεων προκειμένου να «βγουν» με επιτυχία στο ράφι αλλά και στις διεθνείς αγορές.

To πρόγραμμα του Υπουργού στην Π.Ε Καστοριάς:

Στις 10:00 θα επισκεφθεί το ν Δήμο Ορεστίδος,
στις 10.20 την ΑΓΡΟΚΑ στα Λακκώματα Καστοριάς
στις 10.40 το Φράγμα του Βράχου.
στις 11.30 θα επισκεφθεί τον χώρο του φράγματος Νεστορίου,
στις 12 θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στο Δήμο Νεστορίου
στη 1.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την 36η Διεθνή έκθεση Γούνας στην Καστοριά.
Τέλος, το απόγευμα αναμένεται να παραστεί στα εγκαίνεια του Νέου Βυρσοδεψείου Ιδιοκτησίας του κ.Ναούμ Δίτσιου

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.