Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Στην δημοσιότητα έδωσε ο ΣΕΓ τα νούμερα επισκεπτών της 'Εκθεσης.


Έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΓ τα νούμερα επισκεπτών της έκθεσης στην Αθήνα.Όπως τόνισε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓ που παραχώρησε συνέντευξη τύπου ήταν μια άκρως πετυχημένη έκθεση τόσο απο αριθμό επισκεπτών όσο και απο μεριάς εμπορικών πράξεων και ελπίζουν του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερη.
Οσον αφορά τις αντιδράσεις και τα επισόδια ο πρόεδρος του ΣΕΓ έκανε λόγο οτι ήταν υποκεινούμενα ,απο μικρή ομάδα σε σχέση με τις διαστάσεις που δώσανε οι ίδιοι στο θέμα.Επίσης τόνισε οι έγινε προσπάθεια παραπληροφόρησης του κόσμου απο την πλευρά των οικολόγων.
Οι επισκέπτες το τριήμερο έφθασαν τους 1221.Απο αυτούς οι 912 ήταν μεμονωμένα άτομα και οι 312 εταιρείες.Απο το εξωτερικό ήρθαν 202 εταιρείες και 261 άτομα.
Τα νούμερα αφορούν μοναδικούς επισκέπτες και δεν προσμετρήθηκαν όσοι μετά την πρώτη τους εγγραφή ξανα επισκέφτηκαν την έκθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.