Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Aπογοήτευτηκαν με τον Δήμαρχο Ορεστίδος οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων


Κατώτερο των περιστάσεων χαρακτηρίζουν τον Δήμαρχο Ορεστίδος Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου καθώς και δημοτικούς συμβούλους για την υποβάθμιση , όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο θέμα του κλεισίματος του Δημοτικού Σχολείου παρά τις φιλότιμες πραγματικά προσπάθειες κάποιωνεκπροσώπων του Δήμου εκ της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη ΣΕΝΤΡΑ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, μετά τα λαϊκή συνέλευση που προκάλεσαν στους Αμπελόκηπους για το φλέγον θέμα του κλεισίματος του σχολείου, παρουσία του Δημάρχου Ορεστίδος και των αντιδημάρχων, ζήτησαν να τεθεί αποκλειστικά το θέμα τους στο δημοτικό συμβούλιο και να εκδοθεί ψήφισμα το οποίο θα παρέδιδε ο ίδιος ο δήμαρχος στην υπουργό Παιδείας.

Αντ’ αυτού όπως αναφέρουν, το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστίδος εξέδωσε ένα κλασικό συνολικό ψήφισμα διαμαρτυρίας ( είχε ετοιμαστεί ήδη σε γραφείο αντιδημάρχου) για όλες τις σχολικές μονάδες που κλείνουν στα δημοτικά διαμερίσματα, όταν από τη διαδικασία αυτή ουσιαστικά μόνο οι Αμπελόκηποι είναι θιγμένοι θέτοντας και τα ανάλογα επιχειρήματά τους, και δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μοναδικό σχολείο που βγήκε στους δρόμους και συμμετέχει μέχρι και σήμερα σε διαδηλώσεις, αντιδρώντας για το θέμα αυτό. Από τότε έχουν περάσει δυστυχώς δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έκλεισε ραντεβού για συνάντηση με την Υπουργό η την Υφυπουργό ή έστω τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου αλλά ούτε και το ψήφισμα δεν απεστάλλει.

Δυστυχώς, καταλήγει ο σύλλογος, ο Δήμαρχος Ορεστίδος με τις ενέργειές του δε φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί σοβαρά με το δικό μας σχολείο και για τον λόγο αυτό πλέον ο Σύλλογος θα κινηθεί αποκλειστικά και μόνο με τις δικές του δυνάμεις στην προσπάθεια και στον αγώνα του , για την συνέχιση λειτουργίας του Σχολείου μας. Ας αναλογιστεί τόσο ο Δήμαρχος όσο και ορισμένοι λαλίστατοι και ορισμένοι άλαλοι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ορεστίδος τις ιστορικές τους ευθύνες. Η ιστορία γράφει……
sentra.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.