Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σπόνσορας στο "Δεν πληρώνω" το Επιμελητήριο Πιερίας

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο παραπέμπονται για έλεγχο νομιμότητας και για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες τέσσερις αποφάσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας...
αναφορικά με την κάλυψη δαπανών για την κατάληψη των διοδίων Λεπτοκαρυάς και Μαλγάρων το Δεκέμβριο του 2010.

Η ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πιερίας με τις "χορηγίες" για τις κινητοποιήσεις του "Δεν Πληρώνω" στα διόδια έγινε αντιληπτή από blogger μέσα από τον κρατικό ιστότοπο "Διαύγεια".

Βάσει αποφάσεων του Επιμελητηρίου, δαπανήθηκαν 1.734,30 ευρώ για την εκτύπωση διάφορων εντύπων και πανό για την κατάληψη των διοδίων και 131,99 ευρώ για γεύμα 8 ατόμων την ημέρα της κατάληψης των διοδίων.

Δόθηκαν επίσης 1.131,60 ευρώ για διανομή φυλλαδίων για την κατάληψη των διοδίων και 98,15 ευρώ για προμήθεια γιλέκων ασφαλείας για την κατάληψη των διοδίων.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, επισημαίνει ότι πρωταρχικός ρόλος του Επιμελητηρίου είναι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, οικονομίας και ανάπτυξης των συμφερόντων του τόπου του.

"Δεν είμαστε κατά της καταβολής του αντιτίμου στα διόδια. Είμαστε κατά της άδικης επιβολής διοδίων που πλήττουν μια περιοχή", σημείωσε, προσθέτοντας ότι επικροτείται η απόφαση του Υπουργείου Υποδομών να μειωθεί το κόστους των διοδίων.

Η διαμαρτυρία για την αύξηση του αντιτίμου στα διόδια των Μαλγάρων κατά 40%, όπως αναφέρει, αποφασίστηκε ομόφωνα σε ευρεία σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Πιερίας (6/12/10) παρουσία τοπικών φορέων και παραγόντων, τουριστικών σωματείων του νομού και συναδέλφων επιμελητηριακών.

"Συναποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε συντονισμένα, ακόμα και μέσα στις γιορτές, ζητώντας να επανέλθει το αντίτιμο στα αρχικά του επίπεδα", ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πλήττονται οι επαγγελματίες και ο τουρισμός της περιοχής.

Πηγή news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.