Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επέστρεψε o Παπαδόπουλος στις προπονήσεις-Στάσιμο το θέμα των Πέτρου Τσούκλη & Διονύση Λίτσκα


Μία ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τον Πασχάλη Δημητρίου κι αυτή ήταν η παρουσία, στην προπόνηση, του Παπαδόπουλου Δημ. Ο ποδοσφαιριστής, αφού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Αχιλλέα Σταμούλη, πριν την προπόνηση, τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα στο να είναι παρών στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας στο Βατερό. Ωστόσο στάσιμο παραμένει το θέμα των Πέτρου Τσούκλη & Διονύση Λίτσκα.
Δυστυχώς, παρά τις εκκλήσεις για συναίνεση μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να εξακολουθούν να παραμένουν εκτός προπονήσεων. Στο μεταξύ οι φήμες "δίνουν και παίρνουν" στην Καστοριά, περί απόφασης του Δ.Σ. για την "καρατόμηση" των δύο ποδοσφαιριστών, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε όμως και διαψεύστηκε από "επίσημα χείλη" της διοίκησης της ακριτικής ομάδας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κοντά στην έξοδο του από το Δ. Σ. της Καστοριάς βρίσκεται ο σύμβουλος Μιχάλης Λίτσκας, αδελφός του ποδοσφαιριστή Διονύση Λίτσκα. Ο κ. Λίτσκας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, φέρεται σε μεγάλο βαθμό χολωμένος από την στάση του κ. Σταμούλη έναντι των δύο ποδοσφαιριστών και σκέπτεται πολύ σοβαρά να υποβάλλει ακόμη και σήμερα την παραίτηση του.
Το ρεπορτάζ είναι απο το www.kastoria-fc.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.