Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Φοιτητές «επιτέθηκαν» στην Διαμαντοπούλου στην Λυρική


Και νέα φραστική επίθεση δέχθηκε χθες βράδυ η Άννα Διαμαντοπούλου από φοιτητές που διαφωνούν με την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Η «επίθεση» των φοιτητών πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 χθες το απόγευμα στη...Λυρική Σκηνή.

Η ομάδα των φοιτητών έκανε δυναμική παρέμβαση σε εκδήλωση με θέμα τα 75 χρόνια από το θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου κεντρική ομιλίτρια ήταν η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Οι φοιτητές φώναξαν πολλά συνθήματα ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, σήκωσαν πανό, μοίρασαν κείμενα και πέταξαν προκυρήξεις.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αννούλα του χιονιά συνάντησε χιόνια στον δρόμο της και δεν είχε αλυσίδες!!!!!
Πού πας Αννούλα χωρίς αλυσίδες μέσα στο καταχείμωνο; Δεν βλέπεις την θύελλα γύρω σου; ή βλέπεις και εσύ ψιχάλα; δεν ψιχαλίζει τελικά Αννούλα..… το φτύσιμο του λαού είναι!!!!!
Ο Πεταλωτής σήμερα μας έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει αυτού του είδους τις επιθέσεις….. πόσα ξέρει ο πονηρούλης!!!!! Πόσα ξέρει για τα συνεταιράκια του!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας ρίπτει το μπαλάκι στον άλλον,,,,πολύ παλιό το κόλπο τους.Και οι μέν καί οι δέ το χάσανε το μπαλάκι,λήξεις οι μάσκες πέσανε,το βρώμικο παιχνίδι τελείωσε.Βράδυ θα φύγουν απο την ΕΛΛΑΔΑ να γλυτώσουν τα κορμιά τους(όσοι προλάβουν)είναι πλέον πολύ αργά για την παρέα της νέας τάξης πραγμάτων και των υποστηρικτών τους.Θα βιώσουν μία απίστευτη πανολεθρία.Με ποιούς τα βάλατε μωρέ????δέν ξέρατε ότι όποιος παίζει με την φωτιά καίγεται?????

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.