Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"Ξεπληρώνουν γραμμάτια στο Δήμο"


Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του κ.Παπουλίδη για εξωθεσμικούς παράγοντες και συγγενείς που κάνουν κουμάντο στο δήμο ήρθαν και νέες καταγγελίες απο την μεριά του κ.Γκόγκα αυτή τη φορά.
Αφορμή για άλλη μια φορά η θέση για τον "Συμπαραστάτη του δημότη".Ο κ.Γκόγκας ήθελε να κατέβει υποψήφιος για την παραπάνω θέση αλλά ο κ.Χατζησυμεωνίδης είχε άλλη άποψη.Ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία ζήτησε απο τον κ.Γκόγκα να μην κατέβει γιατί η θέση προορίζεται για την κ.Φωτιάδου.Ωστόσο αυτό που ενόχλησε τον κ.Γκόγκα ήταν η συμπεριφορά του και ο τρόπος που έγινε επικοινωνία.Μάλιστα επειδή ο κ.Γκόγκας διατηρεί στενές επαφές με κάποιους απο τους Συμβούλους της πλειοψηφίας ο κ.Χατζησυμεωνίδης απείλησε οτι αν κατέβει και τον ψηφίσουν θα τους διαγράψει.
Τέλος ο κ.Γκόγκας σε ραδιοφωνική συνέντευξη δήλωσε ότι στο Δήμο "ξεπληρώνουν γραμμάτια" και θα πρέπει να αλλάξουν ρότα και νοοτροπία γρήγορα.
Ωστόσο εφόσον επιθυμούσε να κατέβει υποψήφιος θα έπρεπε να το πράξει ,όπως έκαναν και οι άλλοι 19.Η λογική "ή μου δίνεται τη θέση ή αποχωρώ" δεν συμβάλει στο διάλογο και το πολιτικό πολιτισμό.
Το ίδιο ισχύει και για την αντιπολίτευση του δήμου που επέδειξε μια αδιάλλακτη θέση κατα την ψηφοφορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.