Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Yπο διάλυση η ομάδα της Καστοριάς-Φεύγουν και οι αρχηγοί της ομάδας;


Αποχωρήσεων συνέχεια για την Καστοριά.Οι αρχηγοί της ομάδας Πέτρος Τσούκλης, Μίμης Παπαδόπουλος, Διονύσης Λίτσκας, Νίκος Τζιώτζης αποφάσισαν να μην προπονηθούν σήμερα Παρασκευή και αποκλείστηκαν απο την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι .Όπως όλα δείχνουν αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό οι οι αρχηγοί της ομάδας θα αποτελέσουν παρελθόν απο την ομάδα.Μια δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα που έρχεται να προστεθεί στην ήδη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Καστοριά.Να θυμίσουμε οτι τους τελευταίους 2 μήνες έχουν αποχωρήσει ο προπονητής Α. Νικολαϊδης και οι βοηθοί του , ο Καλαφάτης και τώρα απο ότι δείχνουν τα πράγματα και ο κορμός της ομάδας.Έφυγαν αλλά τελικά επέστρεψαν στην ομάδα οι Δημητριάδης ,Φλίνδρης και Μαντζάνας.
Παρελθόν αποτελεί όμως και ο μέχρι τώρα υπεύθυνος Τύπου Γιάννης Τομόπουλος, φανερά χολωμένος από την συμπεριφορά του κ. Σταμούλη, στο θέμα της πρόσληψης του Πασχάλη Δημητρίου στην Καστοριά.
Αν η κατάσταση δεν αλλάξει δραματικά η Καστοριά πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της ανόδου.Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως για άλλη μια φορά είναι το μέλλον αυτης της ομάδας και το πως θα κινηθεί για την νέα χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.