Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη διοδίων Πολυμύλου Κοζάνης


Έγινε και χθες Κυριακή, κατάληψη των διοδίων του Πολυμύλου Κοζάνης από την επιτροπή αγώνα πολιτών Δυτ. Μακεδονίας και Ημαθίας ενάντια στα διόδια. Η κατάληψη έγινε ομαλά και οι οδηγοί αφού έπαιρναν το ενημερωτικό φυλλάδιο συνέχιζαν απρόσκοπτα το ταξίδι τους δηλώνοντας ...την συμπαράστασή και την αλληλεγγύη τους στα αιτήματα της επιτροπής.
Ειδικά οι φορτηγατζήδες σχεδόν στην πλειοψηφία τους σταματούσαν και συνομιλούσαν με τους καταληψίες των διοδίων (Δείγμα του έντονου ενδιαφέροντος τους)
Αισθητή έκαναν με την παρουσία τους και οι φοιτητές του Πολυτεχνίου Κοζάνης(ναι-ναι η Κοζάνη έχει πολυτεχνείο με δύο τμήματα)του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εξέφρασαν και αυτοί τα αιτήματά τους για την μη συγχώνευση των πολυτεχνικών τμημάτων μ'αυτά του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και την συστέγαση τους υπό το πρόσχημα του μνημονίου.Παράλληλα έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην κατάληψη με την οργανωτικότητα τους αλλά και το μαχητικό τους πνεύμα. Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από τη κατάληψη καθώς και το φυλλάδιο που μοιραζόταν στους οδηγούς.



taxalia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.