Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί κόπηκαν βίντεο του Αυγερόπουλου (Εξάντας) από την ΝΕΤ;

Το Συγκεκριμένο βίντεο είναι από την εκπομπή Εξάντας της ΝΕΤ. Στο site της ΝΕΤ το διέγραψαν. Δεν συμφέρει βλέπεις κανέναν αφού το προπαγανδιστικό σύστημα του ΔΝΤ είναι παντού... Λοιπόν σε αυτό το βίντεο δείχνει την Γουατεμάλα όπου το ΔΝΤ κατάφερε να μπει το 1984 και κατάφερε να πάει την οικονομία σε υψηλά επίπεδα. Μικρό πληθωρισμό , εξαγωγές και ευημερία μακροοικονομικών. Όμως ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ. Το χρήμα το διακινούν 10-20 οικογένειες. Όλοι οι κάτοικοι υποσιτίζονται και τα παιδιά μεγαλώνουν αγράμματα. Πως θα ξεσηκωθούν ? Το μόνο που κάνουν ειναι να δίνουν μάχη να είναι ζωντανοί. Αυτό είναι ενα μικρό δείγμα του ΔΝΤ απο το έγκυρο ντοκιμαντέρ ΕΞΑΝΤΑΣ. Το βίντεο δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει ακόμα επάνω στο youtube.......
Από το 1984 μέχρι τώρα πέρασαν χοντρά χοντρά 30 χρόνια . Αυτό ήταν το πρόγραμμα των νεοταξικων που εφαρμόστηκε σε χώρες που δεν ανήκαν σε αυτό που αποκαλούσαμε αναπτυγμένες χώρες της δύσης τότε.




Περισσότερα στο grizosgatos.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.