Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Παίρνει προπονητή η Καστοριά.Με αποχή απειλούν οι ποδοσφαιριστές.


Ο Πασχάλης Δημητρίου θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του kastoria-fcnews.blogspot.com που πρώτο μετέδωσε την είδηση ο κ.Δημητρίου θα πιάσει άμεσα δουλειά και θα καθήσει στο πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι.
Να θυμίσουμε οτι ο κ.Δημητρίου έχει δουλέψει και στο παρελθόν στην ομάδα της Καστοριάς όταν αυτή βρισκόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Επιτυχημένο ήταν και το πέρασμά του πέρυσι απο τον Α.Ο Κάστωρ
Αισιόδοξη η εξέλιξη με την πρόσληψη προπονητή καθως η κίνηση αυτή δείχνει οτι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους.
Παρά την παραπάνω εξέλιξη όμως , στα διοικητικά υπάρχουν πολλά προβλήματα αφού η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό.Οι αρχηγοί της ομάδας ζήτησαν απο τον πρόεδρο να τακτοποίησει τις οικονομικές ωφειλές προς τους ποδοσφαιριστές απειλώντας με αποχή απο τους αγώνες σε αντίθετη περίπτωση.
Ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας κ.Σταμούλης προσπαθεί παρά τις αντίξοες συνθήκες να τρέξει τα θέματα της ομάδας.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους και όσους θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να αγοράσει το ημερολόγιο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.Οι φίλοι της ομάδος μας θα το βρούν στα γραφεία του συλλόγου, στο CAFE RETRO [Μητροπόλεως 32] και στο T&T SPORTS [Γράμμου 67].
Επίσης την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο καφέ THE MALL στη Λεωφόρο των Κύκνων (στο εμπορικό κέντρο) θα κόψει η ομάδα μας την βασιλόπιτα της

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.