Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Mε το αριστερό η Καστοριά ..


Μια κακή Καστοριά που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που κέρδιζε εύκολα και έβαζε πολλά γκολ, έμεινε στο 0-0 με τον Πυρσό Γρεβενών.
Οι διακοπές όπως φαίνεται επηρέασαν την απόδοση της ομάδας που παρότι προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει σήμερα. Οι φάσεις για γκολ λίγες για τους γηπεδούχους , ελάχιστες για τον Πυρσό και μόνο στο Α΄ Ημίχρονο .
Φλύαρη υπεροχή που δεν είχε αποτέλεσμα..H μεγαλύτερη φάση στην αρχή με τον Αλεξανδρίδη να χάνει τετ α τετ και στο τέλος με το Τζιώτζη να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στην αντίπαλη εστία από το ύψος της μικρής περιοχή μετά από φάση διαρκείας..
Επίσης έγινα κάποιες καλές φάσεις μπροστά απο την εστία των φιλοξενουμένων αλλά τα τελειώματα ήταν πολύ άσχημα και δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ανεκδιήγητος και γελοίος ο Διαιτητής όπως και ο πρώτος επόπτης που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην κερδίσει η Καστοριά. Ανάποδα φάουλ , κόρνερ , κάρτες , μη καταλογισμό πέναλτι σε πεντακάθαρο χέρι στο τέλος ,καθώς επίσης βοήθησαν όσο μπορούσαν την ομάδα των Γρεβενών να καθυστερεί το παιχνίδι με συνεχείς πτώσης των ποδοσφαιριστών της από το πρώτο λεπτό και ανοχή στο σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι τους.
Στη συνέχεια διέκοψαν το παιχνίδι για πέντε λεπτά για ρίψη ενός μπουκαλιού και απέβαλλαν το γενικό αρχηγό της Καστοριάς διακόπτοντας συνεχώς το παιχνίδι για παρατηρήσεις προς το πάγκο της ομάδας . Ταυτόχρονα έδινε το χέρι στους παίχτες των Γρεβενών που καθυστερούσαν να βγουν αλλαγή αντί για κάρτα.
Στα τελευταία λεπτά μάλιστα οι επόπτες έδινα άουτ και αυτός κόρνερ , έδινα φάουλ υπέρ της Καστοριάς και αυτός άουτ υπέρ των Γρεβενών.
Στο τέλος προπηλακίστηκαν από τους παίχτες και κάποιους φιλάθλους που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο!!! . Ο ένας από αυτούς μάλιστα έφτυσε στο πρόσωπο και επιτέθηκε φραστικά στο διαιτητή όταν αυτός έμπαινε στη καταπακτή.
Γιατί η Καστοριά να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τους βαθμούς πίσω όταν έχει τέτοιες διαιτησίες και μάλιστα στην έδρα της.
Την Τετάρτη η Καστοριά παίζει στην Αλεξάνδρεια σε μια πολύ δύσκολη έδρα και την άλλη Κυριακή πάλι εκτός ,στο Φούφα με τον τοπικό Μακεδονικό. Δυο δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.