Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Υποθήκη για το μέλλον θέλουν να βάλουν Καστοριά και Α.Ο. Κάστωρ.


Υποθήκη για το μέλλον θέλουν να βάλουν Καστοριά και Α.Ο. Κάστωρ.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 2 αγωνιστική του δευτέρου ομίλου για τον 3ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.. Η Καστοριά αντιμετωπίζει ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου σε εκτός έδρας αγώνα. Ο λόγος για την Νίκη Αγκαθιάς που μετράει 4 συνεχόμενες νίκες ενώ στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι δύο ήττες της ήταν εντός, από Βατερό και Βατανιακό .Ενώ έχει κερδίσει την Νάουσα πριν τρεις εβδομάδες με 2-1.
Η Νίκη Αγκαθιάς είναι περισσότερο ομάδα «εκτός έδρας» αφού έχει 5νίκες 4 ισοπαλίες και 1 ήττα από την ομάδα της Καστοριάς στο πρώτο γύρο με 3-0 . Σε εντός έδρας αγώνες μετράει 4νίκες 1ισοπαλία και 3 ήττες από Αλεξάνδρεια , Βατανιακό , και Βατερό . Η ήττα από το Βατερό ήταν η τελευταία που έκανε και ήταν στο τελευταίο παιχνίδι για το 2010 .Από τότε μετράει 4 νίκες μέσα στο 2011.
Χθες σε αγώνα κυπέλλου νίκησε την Αλεξάνδρεια με 3-2 και πέρασε στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η Καστοριά έχει 33βαθμούς και η Νίκη 32 ..Σε περίπτωση νίκης η ομάδα της Καστοριάς θα μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της ανόδου αφού μετά αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Βατανιακό σε εντός έδρας αγώνα.
Με νίκη της Καστοριάς και ένα καλό συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί η Καστοριά να ξαναμπεί για τα γερά στο κόλπο της ανόδου..
Μισή παραμονή το ματς με Σβωρόνο
Ντέρμπι έχει και ο Κάστωρας που παίζει με τον Σβωρόνο με τον οποίον ισοβαθμούν στην 9 θέση με 24 βαθμούς και βρίσκονται και οι δύο ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η νίκη είναι απαραίτητη και για τους δύο καθώς θα τους απομακρύνει από την ζώνη ειδικά σε περίπτωση που δεν πάρει αποτέλεσμα η Γαλατινή μέσα στο Φούφα.
Να θυμίσουμε ότι ο Κάστωρας είχε νικήσει μέσα στο Σβωρόνο με 0-1 στον αγώνα του πρώτου γύρου..
Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής
Το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στα Γρεβενά με τον Πυρσό να αντιμετωπίζει την Αλεξάνδρεια. Ενώ ο πρωτοπόρος Βατανιακός θα παίξει στο ντέρμπυ της Πιερίας με τον Όλυμπο Λεπτοκαρύας που παλεύει για την σωτηρίας του .Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για το Βατανιακό και ελπίζουμε σε στραβοπάτημα . Να τονίσουμε όμως ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει εκτός έδρας .
Στην ουρά εκτός από το παιχνίδι Καστωρ-Σβωρόνος σπαυδαία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το Μακεδονικός Φούφα –Γαλατινή.
Η Γαλατινή με 22 βαθμούς βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει την νίκη για να συνεχίσει να παλεύει για την σωτηρία της.Σε αντίθεση ο Φούφας έχει 15 βαθμούς (και -3) και το ματς είναι κομβικό για την συνέχεια.Μια νίκη μπορεί να τιε δώσει ελπίδες παραμονής.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19αγωνιστικής
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΣΕΡΙΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ε. Σκουλάς, Θ. Τασσιόπουλος, Γ. Κρητικός (Θεσσαλίας)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Ε. Γρατσάνης, Α. Νιώτη, Μ. Μανασής (Τρικάλων)

ΚΑΣΤΩΡ - ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Χ. Σελεμίδης, Α. Μιχάλογλου, Χ. Τοπουσδώνης (Πέλλας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ: Α. Τσιοφλίκη, Χ. Παπαδημητρίου, Χ. Αγγελούδης (Λάρισας)

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ: Δ. Παλιούρας, Σ. Γκόγκου, Δ. Παλάσκας (Μακεδονίας)

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Α. Τζοφώλης, Β. Παπανικολάου, Ν. Τζάνης (Τρικάλων)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΣΕΙΡΗΝΑ: Π. Κωτούλας, Β. Τακόπουλος, Δ. Τίκας (Καρδίτσας)

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γ. Δαμιανίδης, Η. Παπαδόπουλος, Π. Περιβόλης (Μακεδονίας)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Α. Μερκενίδης, Ν. Τυριακίδης (Μακεδονίας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.