Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Aποχωρεί και ο Μαντζάνας απο την Καστοριά;


Σύμφωνα με πληροφορίες του kastoria-fcnews που δημοσίευσε πριν απο λίγο , παρελθόν αποτελεί απο την ομάδα ο Γιώργος Μαντζάνας.Ο πολυτάλαντος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποχωρεί λόγω της κακής σχέσης του με την διοίκηση και την αθέτιση των υποσχέσεών της. Ο Καστοριανός ποδοσφαιριστής ήταν απο τους διακριθέντες της ομάδας όσο καιρο αγωνιζόταν σε αυτήν.Είναι η δεύτερη κατα σειρά αποχώρησει απο την ομάδα "πρωτοκλασάτου" ποδοσφαιριστή μετά απο αυτήν του αρχηγού της ,Νίκου Καλαφάτη.Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τη φυγή του προπονητή και των δύο βοηθών του..
Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στην ομάδα η οποία συνεχίζει και προπονείται κάτω απο τις οδηγίες του ποδοσφαιριστή Μίμη Παπαδόπουλου..Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με νέο προπονητή.
Ποιός θα εκτελέσει χρέη προπονητή στο κυριακάτικο παιχνίδι ,δεν είναι γνωστό ακόμα .Στην τελευταία αναμέτρηση με την Πεντάβρυσο να θυμίσουμε οτι στον πάγκο "έκατσε" ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Τσούκλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.