Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Γραμμή από Θεσσαλονίκη για Βρυξέλλες Λονδίνο… μόνο με 7 ευρώ.


Μια μέρα μετά την επίσημη άρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού, στο θέμα του "ζευγαρώματος ΟΑ-ΑΙΓΑΙΟΥ", ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός αερομεταφορέας RYANAIR, ανακοινώσε σήμερα ότι ανοίγει γραμμή από Θεσσαλονίκη για Βρυξέλλες Λονδίνο κλπ, με 7 (επτά) ευρώ. Διαθέτει 1 εκ/ριο εισιτήρια με αυτή την τιμή. Ήδη πετάει προς Κέρκυρα, Ρόδο, και έπεται Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη κλπ.
Με τον "αποκλεισμό" του Βενιζέλου, αυτός θα στερέψει, αφού οι Έλληνες και όχι μόνο, επιβάτες, θα πετάνε προς το εξωτερικό με αστείες τιμές, απευθείας από τον τόπο τους....Δεν θα είναι αναγκαίο να έρθουν Αθήνα. Πόσο θα αντέξει ο Βενιζέλος? Πολύ λίγο, σίγουρα. Το ίδιο έγινε με την Βαρκελώνη...
Αυτό θα είναι και το τέλος των δυο αερομεταφορέων της Χώρας μας.
Διότι είναι αδύνατον να ανταγωνιστείς μια εταιρία με καθαρά κέρδη (μετά από φόρους) κοντά στο 1 δις ευρώ....
Τουλάχιστον μέσα στην οικονομική κρίση, που μας μαστίζει όλους, ενεφανίσθη ο από μηχανής θεός, με εισιτήρια για Λονδίνο, όσο ένα ταξί από Σύνταγμα -Πειραιά.

Πηγή: ksipnistere.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.