Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα Παπούλια στους Έλληνες κωπηλάτες


Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας στους Έλληνες κωπηλάτες που δόξασαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τη χώρα μας.
Ο κ.Παπούλιας απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα ξεχωριστά στους...Απόστολο Κουντουλα και Νίκο Γκουντουλα για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην δίκωπο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, στους Στέργιο Παπαχρήστο, Γιάννη Τσιλη, Γιώργο Τζιαλλα και Γιάννη Χρήστου για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, στις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στη δίκωπο, και στους Λευτέρη Κονσολα και Παναγιώτη Mαγδανη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο διπλό σκιφ βαρών.

«Η κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για τη θέση που καταλαμβάνει η χώρα μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον για την ελληνική κωπηλασία.

Σας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι κάθε επιτυχία και για το μέλλον».

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.